carla bruni
Divertisment

Carla Bruni-Sarkozy atrage toate blițurile fotografilor când apare pe covorul roșu. / Foto: Profimedia

Carla Bruni, fermecătoare și tonică în orice ipostază. Apariția casual care i-a cucerit pe fanii fostei prime doamne a Franței

Indiferent că îmbracă cea mai elegantă rochie lungă și pășește pe covorul roșu sau alege să poarte un maiou negru, o pereche de blugi și pantofi sport, Carla Bruni strălucește. Fosta primă doamnă a Franței a bifat o apariție îndelung fotografiată la Veneția.

Citește și: O simplă rochie neagră i-a venit ca turnată! Carla Bruni, strălucitoare pe covorul roșu de la Cannes

Simplitatea și confortul au primat în alegerea vestimentară a fostului model de 53 de ani. Ajunsă pe aeroportul din faimosul oraș italian, Carla a fost preluată de o barcă de viteză. Aceasta se pregătește de Festivalul de Film, eveniment la care este mereu invitată. A afișat un zâmbet strălucitor și un tonus de invidiat, a făcut cu mâna fanilor și jurnaliștilor preze

carla bruni

Zâmbitoare, soția lui Nicolas Sarkozy a acaparat toate blițurile fotografilor prezenți la Cannes. Cu o atitudine jucăușă și un zâmbet luminos , Carla Bruni a demonstrat încă o dată de ce a fost considerată ani la rândul una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Carla Bruni, model de la 19 ani

Carla Bruni și-a început cariera de model la doar 19 ani și a reușit să se claseze în anii '90 în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un câștig de 7,5 milioane de dolari pe an.

A trecut apoi la muzică și la actorie, însă nu a ajuns la Hollywood, ci a preferat să rămână în Franța, unde a devenit, în 2008, soția lui Nicolas Sarkozy, al 23-lea președinte al Franței.

Citește și: Cum arată actrița Catherine Deneuve la 77 de ani. Franțuzoaica a avut două apariții apreciate la Cannes

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri