Bianca Brad și Cătălin Botezatu/ Foto: Facebook
Divertisment

Bianca Brad și Cătălin Botezatu/ Foto: Facebook

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit până peste cap de Bianca Brad. Ce relație au avut cei doi: „A suferit mult”

Bianca Brad a devenit celebră pe întreg teritoriul țării drept una dintre cele mai frumoase femei din România în anii '90. Chiar și acum, la vârsta de 55 de ani, fosta Miss România continuă să atragă priviri admirative din partea bărbaților, păstrându-și silueta și trăsăturile delicate.

Recent, într-un interviu acordat revistei VIVA!, ea a dezvăluit cum a început să exploreze lumea modelingului și a împărtășit câteva detalii despre relația ei cu Cătălin Botezatu. Se pare că sentimentele romantice au fost prezente doar din partea designerului, în timp ce Bianca nu a simțit același lucru. 

Bianca Brad a ajuns model datorită fratelui său: „Fratele meu a ajuns în modă tot întâmplător, când a însoțit un prieten la un casting, la APACA. A fost remarcat și ales, deși nu se dusese pregătit pentru asta. După ce s-a angajat, într-o zi m-a luat cu el, să văd unde lucrează. Ca și el, am fost remarcată de o creatoare de modă de acolo, care m-a pus să merg pe ritmul muzicii și ulterior mi-a spus că, după ce termin liceul, mă pot angaja dacă doresc. Ceea ce am și făcut!”, a declarat vedeta pentru revista VIVA!.

Citește și: Bianca Brad a suportat cu greu pierderea fiicei la naștere, în urmă cu 16 ani: „M-am gândit să îmi închei socotelile cu viața”

„Am dat la seral, vrând să fiu independentă financiar și să rămân în București după terminarea facultății. Pe vremea aceea, dacă erai la zi, după ce terminai facultatea trebuia să mergi oriunde te repartizau – de cele mai multe ori în provincie, iar eu nu voiam asta. M-am angajat la APACA, pentru că era și fratele meu acolo, iar eu fiind cea mai mică de vârstă dintre fete, mă simțeam protejată și, în plus, atunci era ceva deosebit (eram cam 30 în toată țara). Cu prezentarea de modă am ajuns și la Moscova și am fost modelul pe care s-au croit serii de haine, la fabrica de textile de la Focșani, unde făceam naveta de câteva ori pe an. Deși nu aveam deloc experiență, am debutat la prezentarea CAER, care a avut loc la Sibiu și era cea mai mare prezentare de modă din acea perioadă. Am învățat singură să mă fardez, iar pe podium am învățat să merg… din mers. Pentru prezentări și ședințe foto, aduceam de acasă pantofi, curele, ciorapi, accesorii și pălării. La început, când era așa, mă căram cu ditamai geanta plină cu de toate, cu transportul în comun, pentru că nu aveam mașină. Nu exista școală de manechinărie sau cursuri de machiaj. Pur și simplu am furat meseria, observând ce făceau colegele mele. În timp, am ajuns să stăpânesc foarte bine arta mersului și a machiajului. Ba chiar, în 1998, am scos și o casetă video care s-a intitulat „Secretele frumuseții. Arta machiajului”, cu trucuri și sfaturi valabile indiferent de trendurile din lumea machiajului”, a adăugat Bianca.

Fosta Miss România a intrat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București (IATC) și lucra ca model în paralel. Tot la facultate l-a cunoscut și pe Cătălin Botezatu. 

„Locuiam pe lângă Casa Scânteii (acum, Piața Presei Libere), mă trezeam devreme, ca să ajung la timp în Militari, unde era APACA, să semnez condica. De acolo, când terminam programul, fugeam la facultate, în zona Vatra Luminoasă, unde stăteam până seara, când mă întorceam înapoi acasă, și a doua zi o luăm de la capăt. De foarte multe ori, mama mă aștepta în stația de mașină, cu un băț, în caz de nevoie, pentru că, până acasă, treceam prin zone care nu erau luminate și erau și mulți câini vagabonzi”, a povestit vedeta. 

Citește și: Ce ocupație are acum Bianca Brad, după ce a învins cancerul. S-a reinventat total: „Am luat nota 10 la examen”

„Cu Cătălin m-am cunoscut la examenul de admitere la facultate, unde am nimerit în aceeași grupă. Erau mulți candidați și atunci erau împărțiți după alfabet. S-a îndrăgostit foarte tare de mine, dar nu și eu de el, deși s-a purtat exemplar și a fost foarte galant. Am întâlnit foarte puțini bărbați care să se poarte atât de atent. A fost o relație platonică și a suferit mult din această cauză, dar ceva bun a ieșit totuși din asta, pentru el. Am fost o sursă de inspirație și un fel de macaz pentru el, care, datorită întâlnirii noastre, s-a îndreptat spre lumea modei, unde a avut multe realizări. Am prezentat modă pentru el și a fost co-prezentatorul concursului de frumusețe, dar în rest nu am ținut legătura. Ne-am intersectat la două, trei evenimente mondene, de-a lungul anilor, și ne-am reîntâlnit recent, în platoul de filmare, pentru emisiunea lui Cristi Brancu, atunci când m-am dus să îi fac o surpriză. Și chiar am reușit. M-am bucurat să îl reîntâlnesc și să îl văd că se bucură de revederea noastră”, a adăugat aceasta. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri