printul Harry
Divertisment

Prințul Harry își va lansa un volum de memorii/ Profimedia Images

Câți bani ar urma să încaseze prințul Harry pe volumul de memorii pe care l-a scris în secret

Prințul Harry ar urma să încaseze cel puțin 20 de milioane de lire sterline pe volumul de memorii pe care l-a scris în secret, în ultimul an. Cartea reprezintă o ”expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui” și va fi lansată anul viitor, potrivit editurii Penguin Random House.

Prințul Harry a scris volumul cu ajutorul scriitorului J.R. Moehringer, câștigător al premiului Pulitzer și cunoscut pentru ajutorul similar pe care l-a acordat personalități, precum jucătorul de tenis Andre Agassi sau Phil Knight, fondatorul unei companii de articole sportive.

Manuscrisul volumului lui Harry ar urma să fie predat editurii în luna octombrie a acestui an, iar anul viitor va ajunge în librării. Harry a oferit și o declarație despre această carte, spunând că a scris-o ”nu ca prințul care s-a născut, ci ca bărbatul care a devenit”.

Vestea privind apariția acestei cărți a stârnit numeroase controverse pe rețelele sociale. Dacă unii dintre fani și-au exprimat încântarea, alte voci au criticat decizia lui Harry, spunând că dezvăluirile pe care le va face în volum îi va deteriora și mai mult relația cu familia regală.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Totuși, cei mai mulți au afirmat că Harry va încasa o sumă colosală pentru volum. Mai exact, potrivit unui expert citat de Daily Mail, prințul Harry ar urma să primească cel puțin 20 de milioane pentru această carte, însă el a anunțat deja că banii încasați vor fi donați.

O altă sursă a dezvăluit pentru Dail Mail, că cel mai probabil, acesta va încasa un avans de 15 milioane de dolari, dar va încasa și bani din drepturi de autor ori de ecranizare.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Cum este descris de editură volumul lansat de Harry în 2022

Un fragment din partea editurii, obținut tot de Page Six, spune: „Într-un volum de memorii intim și scris din inimă de unul dintre cele mai fascinante și influente personaje publice ale vremurilor noastre, Prințul Harry va împărtăși, pentru prima dată, povestea clară a experiențelor, aventurilor, pierderilor sale și lecțiile de viață care l-au format.”

Adevărul despre relația dintre Harry și William după ce s-a spus că s-au împăcat. De ce nu-și vor petrece aceștia concediile împreună

De asemenea, prințul Harry a vorbit despre carte, declarând: ”Scriu asta nu ca prințul care m-am născut, ci ca bărbatul care am devenit. Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că faptul de a-mi spune povestea, cu urcușurile și coborâșurile ei, cu greșelile și cu lecțiile învățate, poate să arate că, indiferent de unde venim, avem mai multe lucruri în comun decât am crede (…). Sunt foarte recunoscător pentru șansa de a împărtăși ce am învățat pe parcursul vieții mele de până acum și sunt încântat de ideea că oamenii vor citi o poveste a vieții mele la prima mână, care este corectă și pe deplin adevărată.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?