Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico
Divertisment

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico, tatăl fiicei ei / Foto: Profimedia

Catrinel Menghia a dezvăluit sexul bebelușului chiar în noaptea de Revelion: „Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum”

Catrinel Menghia va deveni curând mamă pentru a doua oară, iar recent, celebrul model în vârstă de 38 de ani a dezvăluit care este sexul bebelușului. Într-o fotografie publicată în noaptea de Revelion, modelul și-a arătat burtica de gravidă, fiind însoțită de fiica ei în vârstă de cinci ani. 

Modelul și partenerul ei, producătorul Massimiliano Di Lodovico, au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul unei petreceri fastuoase de Revelion, desfășurată la Monte Carlo. Cei doi, împreună cu micuța Caroline Léon, au ales să petreacă într-unul dintre cele mai rafinate locuri din lume, în ciuda faptului că frumoasa româncă se află în ultimul trimestru de sarcină. 

Citește și: Catrinel Menghia, însărcinată cu al doilea copil. Imaginea postată pe internet i-a impresionat pe fani: „Ce bucurie!”

Catrinel Menghia a purtat o rochie neagră, midi, mulată, cu un șliț lateral și mâneci lungi. Modelul a ales să-și completeze ținuta cu dresuri negre, bijuterii argintii și balerini eleganți. În descrierea postării de pe contul de Instagram, modelul a scris: „La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum l-a cunoscut Catrinel Menghia pe soțul ei 

”Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele. Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala, povestea ea într-un interviu pentru Adevărul.

Citește și: Catrinel Menghia, statuară în costum de baie. E toată doar mușchi și forme. Prietenii și fanii au rămas uimiți: "Am căzut de pe scaun"

Astăzi, pe lângă cariera de model, actriță și preocupările de mamă, Catrinel a intrat și în afaceri cu partenerul ei de viață, făcând bani din vânzarea unor aranjamente florale deosebite prin toată Roma.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri