Bella Hadid
Divertisment

Bella Hadid / Getty Images

Ce a făcut Bella Hadid la câteva zile de când s-a filmat în lacrimi, vorbind despre depresie. Modelul a surprins pe toată lumea

Bella Hadid, celebrul supermodel recunoscut pentru aparițiile în spectacolele grandioase semnate Victoria's Secret, a impresionat o lume întreagă zilele trecute, când s-a filmat plângând și a vorbit despre problemele mentale cu care se confruntă de ani de zile. Acum, însă, ea a fost surprinsă relaxându-se la plajă, alături de mai mulți prieteni. 

Bella Hadid, surprinsă la plajă, la câteva zile de când a vorbit despre problemele cu care se confruntă

La doar câteva zile de când a vorbit despre problemele mentale cu care se confruntă de ani de zile, Bella Hadid a fost fotografiată la plajă, în Miami.

Citește și: Oamenii de știință au declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Bella Hadid în rolul celui mai senzual agent 007

În imaginile respective, modelul în vârstă de 24 de ani a fost fotografiată în timp ce se relaxa la plajă, alături de câțiva prieteni. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, cu imprimeu leopard, Bella Hadid a fost în centrul atenției la sfârșitul acestei săptămâni. 

Bella Hadid, surprinsă la plajă, la câteva zile de când a vorbit despre problemele cu care se confruntă

De asemenea, ea ales să-și completeze ținuta cu o fustă scurtă, dar și cu o pălărie în stilul cowboy, de culoare roșie, iar zâmbetul nu i-a lipsit de pe buze, semn că aceasta știe să-și lase problemele acasă uneori. 

Bella Hadid, surprinsă la plajă, la câteva zile de când a vorbit despre problemele cu care se confruntă

Bella Hadid, în lacrimi pe Instagram 

Inspirată de un clip postat de Willow Smith, fiica lui Will Smith, modelul a făcut publice mai multe fotografii în care apare cu chipul tumefiat de plâns și a recunoscut că depresia și anxietatea o macină încă din adolescență.

Citește și: Un model se plânge că i se șterge contul de Instagram pentru că e prea frumoasă: "Viața e mai grea pentru oamenii care arată bine"

”Social media nu e real. Pentru toți cei care se confruntă cu o perioadă grea, vă rog să vă amintiți asta: Uneori, tot ce trebuie să auzi este că nu ești singur.”, a dezvăluit modelul pe Instagram, potrivit BBC.

Bella Hadid, în lacrimi

”Am avut numeroase căderi și m-am confruntat cu epuizare totală pentru a ști asta: dacă lucrezi mult cu tine, dacă îți petreci timpul înțelegându-ți traumele, comportamentul, bucuriile și rutina, întotdeauna vei fi capabil să te înțelegi și să înveți mai mult despre durerea pe care o resimți. Și asta e tot ce puteți cere de la voi. Oricum. Nu sunt sigură de ce, dar mi se pare din ce în ce mai greu să nu împărtășesc adevărul meu aici. Vă mulțumesc că m-ați văzut și vă mulțumesc că m-ați ascultat. Vă iubesc.”, a mai scris Bella, care a ales să facă publice imagini în care a apare plângând.

Etichete: plaja , bella hadid , sua , miami

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri