Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Cadoul pe care Kim Kardashian îl oferă în fiecare an copiilor, de ziua de naștere. Mama ei obișnuia să facă același lucru

Kim Kardashian este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online, având o carieră de invidiat și milioane de fani pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, înainte de orice, Kim este mamă. Aceasta are patru copii cu fostul ei soț, Kanye West. 

Indiferent dacă are proiecte care îi ocupă timpul, Kim reușește să fie alături de North, în vârstă de 9 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 5 ani, și Psalm, 4 ani. Vedeta în vârstă de 42 de ani a dezvăluit în cadrul podcastului On Purpose with Jay Shetty că le face același cadou copiilor ei în fiecare an, încă de când s-au născut. 

Citește și: Kim Kardashian, într-o ținută riscantă, făcută din 50.000 perle, la Met Gala 2023. Asistenții au roit în jurul ei

Kim susține că, deși copiii ei au parte de tot ceea ce își doresc, vrea să le ofere mai mult decât lucruri materiale, astfel că a luat exemplu mamei sale Kris Jenner. În fiecare an, atunci când copiii ei își sărbătoresc aniversarea, ea le pregătește o scrisoare în care le vorbește despre cele mai semnificative momente ale anului care tocmai a trecut. 

„Îmi place să mă uit la vechile scrisori. Știu că vor aprecia asta când vor crește, chiar dacă pe moment cred că am fost dură cu ei”, a declarat Kim. „Știu asta pentru că am primit și eu scrisori de la mama și a fost minunat”, a mai adăugat vedeta. 

Pe lângă o recapitulare a anului, scrisorile includ și cine sunt prietenii lor, cuvintele amuzante pe care le-au spus, mâncărurile lor preferate și toate prostiile pe care le-au făcut. 

Citește și: Kim Kardashian și-a arătat silueta în costum de baie, după ce a fost criticată că a slăbit. Cum arată acum fosta soție a lui Kanye West

Deși îi place să fie în preajma copiilor ei și să noteze tot ce se întâmplă în viața lor, Kim a recunoscut că îi este foarte greu să fie mamă singură pentru patru copii. Vedeta a susținut că rolul de părinte este cel mai „provocator” și în același timp „minunat” lucru din viața ei. Ea numește bucuria de a fi mamă drept o „nebunie” și mărturisește că uneori este copleșită de faptul că își crește copiii de una singură.

„Sunt nopți în care plâng până adorm. Mă gândesc la tot haosul acesta din casă și la ce se întâmplă cu viața noastră”, a declarat Kim Kardashian.

Etichete: copii , kim kardashian

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri