carmen brumă
Divertisment

Carmen Brumă e în cea mai bună formă a vieții sale. / Foto: Instagram

Ce face Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanță. Trucuri de la cea mai în formă vedetă

La 44 de ani, Carmen Brumă poate fi declarată cea mai în formă vedetă de la noi. Acum mulți ani a luat o decizie drastică, și-a schimbat stilul de viață și a făcut din sport o "religie", așa că acum arată perfect, ba a și făcut o  adevărată afacere din a-i sfătui pe alții cum să atingă cea mai bună versiune a lor.

În sezonul concediilor, multe persoane se gândesc că se vor întoarce din vacanță cu kilograme în plus, însă Carmen Brumă le oferă acestora câteva sfaturi pe care și ea le pune în aplicare.

Citește și: Anca Țurcașiu, secretele siluetei de puștoaică și adevărul despre operațiile estetice. Ce face pentru a arăta atât de bine la 51 de ani

Zilele acestea, vedeta se află în vacanță în Madeira, de unde a postat mai multe fotografii, printre care și unele în costum de baie, în care se văd cu ușurință pătrățelele de pe abdomen. Nu a uitat să pună în bagaj nici echipamentul de sport, căci pentru Carmen nu există nicio zi fără mișcare.

Trucurile lui Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanță

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Pentru mine, vacanța înseamnă răsfăț, iar răsfățul vine la pachet și cu plăceri culinare care îngrașă. De-a lungul timpului am experimentat mai multe strategii, astfel încât să nu-mi anulez eforturile de până atunci, dar în același timp să mă bucur de concediu și să nu-mi refuz nicio plăcere... poate doar să o amân puțin.

Iată ce a funcționat în cazul meu:

1. Întodeauna fac mișcare în vacanță. Antrenamentele din programele mele sunt foarte potrivite pentru că pot fi făcute oriunde.

2. Mănânc alimentele periculoase pentru siluetă în prima parte a zilei

3. Masa de seară conține alimente ușoare și puțini carbohidrați de genul pâine, orez, cartofi etc. De cele mai multe ori aleg o friptură (pui, pește, vită, mușchi de porc) cu legume proaspete (fără sosuri)", a scris Carmen Brumă într-o postare pe Instagram, pentru care cei care o urmăresc i-au mulțumit.

Citește și: Ce trebuie să știi despre detoxifierea acasă. Trucurile simple date de nutriționiști pe care să le urmezi

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri