meghan markle
Divertisment

Meghan Markle se afla in fruntea clasamentului celor mai stilate personalitati ale anului 2019. Din acest top nu mai face parte nicio alta reprezentanta regala si cuprinde nume precum Kylie Jenner, Zendaya, Cardi B, Billie Eilish.

Comentariul deplasat făcut de Meghan Markle după nunta lui Kate Middleton cu prințul William. Cele două cumnate nu se cunoscuseră încă

Nunta prințului William cu Kate Middleton a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente din anul 2011. Cei doi s-au căsătorit la Westminster Abbey, având parte de o ceremonie ca-n povești. Printre cei care au vizionat evenimentul a fost și Meghan Markle, la acel moment fiind doar o actriță simplă din SUA. 

Când prințul William s-a căsătorit cu iubita sa din facultate, Kate Middleton, în anul 2011, puțini oameni auziseră de Meghan Markle, viitoarea ducesă de Sussex. Pe atunci, ea era doar o actriță în SUA, care încerca din răsputeri să devină cunoscută la Hollywood. 

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

În ciuda faptului că se afla de cealaltă parte a Atlanticului și nu avea nicio legătură cu familia regală britanică la acel moment, Meghan nu a lăsat să treacă neobservată nunta lui William și a lui Kate, care ulterior i-au devenit cumnați. La fel ca milioanele de oameni din întreaga lume, ea urmărit evenimentul, a văzut pozele și a citit reportajele despre ziua cea mare. 

Mai mult, Meghan a scris și pe blogul ei „The Tig”, despre agitația care s-a creat în jurul evenimentului istoric, iar comentariile ei nu au fost unele tocmai plăcute. Ea a reflectat la fascinația din jurul „prințesei Kate”, și a spus că nu este ceva la care ea visa când era mică. 

Citește și: Meghan Markle și-a încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire: „Avea încredere în ea”

„Fetele visează să devină prințese. Eu, una, visam mai mult la She-Ra, prințesa Puterii. Pentru cei dintre voi care nu sunt familiarizați cu referințele din desenele animate ale anilor 80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man, o rebelă regală care mânuia sabia, cunoscută pentru puterea ei. Cu siguranță nu vorbim despre Cenușăreasa aici. Femeile adulte păr să păstreze această fantezie din copilărie. Priviți doar fastul și circumstanțele din jurul nunții regale și comentariile nesfârșite despre prințesa Kate”, a scris Meghan Markle pe blogul său, în 2011. 

William și Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey în aprilie 2011, spunând „Da” în fața a milioane de oameni, inclusiv politicieni, lideri mondiali și celebrități. Kate a purtat o rochie uimitoare semnată Alexandra McQueen și a purtat un buchet de flori, format din lăcrămioare, iederă, mirt și zambile.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri