Prințul William și Kate Middleton
Divertisment

Prințul William și Kate Middleton / Profimedia Images

Ce le-a spus o bunică prințului William și prințesei Kate în timpul vizitei în Țara Galilor. Cei doi au izbucnit în hohote de râs

O bunică cu simțul umorului bine dezvoltat i-a făcut pe prințul William și pe Kate Middleton, acum prințesă de Wales, să râdă în hohote în timpul vizitei lor din North Wales, iar imaginile inedite au devenit, evident, virale.

Prințul William și prințesa de Wales au stat de vorbă cu oamenii adunați să-i vadă în față la Holyhead Lifeboat Station, din Țara Galilor,  iar o bunică amuzantă i-a făcut să râdă în hohote.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit unei surse citate de North Wales Live, discuția dintre cei trei a fost îndreptată spre copiii cuplului regal, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, William glumind că se află în căutarea unei bone.

Citește și: Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, replică tăioasă la adresa unui coleg: ”Tatăl meu va fi rege într-o zi!”

Păstrând același ton, bunica a reacționat vehement: ”Aș vrea, dar nu am dinți.”, a spus ea, în timp ce prințul William a reacționat spunând că ”nu contează acest aspect”.

Iar șirul replicilor amuzante nu s-a încheiat aici, întrucât bunica pusă pe șotii le-a spus celor doi soți că a uitat prăjiturile pregătite pentru ei în goana pe A55.

”Ne-am distrat pe cinste, văd o legătură neașteptată între noi.”, i-a mai spus prințul William femeii, care a recționat: ”Te iubesc, ești atât de real. Diana ar fi mândră de tine!”

Prințul William s-a despărțit cu greu de ea, spunându-i că vor mai vorbi data viitoare când se vor vedea.

Citește și: Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Prințul William și Kate Middleton nu își doresc o ceremonie fastuoasă 

Prinţul William şi soţia lui, Kate, au efectuat marţi prima lor vizită în Ţara Galilor după ce au devenit automat prinţ şi prinţesă de Wales în urma morţii reginei Elisabeta a II-a, însă, potrivit unei surse, aceștia nu doresc o ceremonie amplă prin care să primească în mod oficial aceste titluri, informează Reuters, transmite Agerpres.

Citește și: Motivul pentru care Tyler Perry i-a lăsat pe prințul Harry și pe Meghan în casa lui: „A fost o perioadă foarte dificilă pentru ei”

Cuplul princiar a revenit pe insula Anglesey din largul coastelor nordice ale Ţării Galilor, unde a locuit imediat după căsătorie şi unde prinţul William, devenit între timp moştenitorul tronului britanic, a lucrat ca pilot de elicopter pentru misiuni de salvare desfăşurate de Royal Air Force.

Ei au vizitat Holyhead Lifeboat Station înainte să călătorească spre oraşul Swansea din sud, unde s-au întâlnit cu voluntari reuniţi într-o biserică.

Biroul lor de presă a precizat că prinţul William şi Kate au o afecţiune profundă pentru Ţara Galilor şi că îşi vor petrece mai mult timp în această regiune în calitate de prinţ şi prinţesă de Wales, titluri anunţate de noul rege Charles al III-lea în primul său mesaj public către poporul britanic după moartea reginei Elisabeta a II-a.

O sursă din anturajul casei regale a dezvăluit că nu există planuri pentru o ceremonie amplă de atribuire a acestor titluri care să semene cu cea organizată în onoarea prinţului Charles, care a primit titlul de prinţ de Wales în 1969 la Caernarfon Castle.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri