meghan markle rochie de mireasa
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în mai 2018. / Foto: Profimedia

Ce nu s-a știut despre rochia de mireasă purtată de Meghan Markle. Creatoarea de modă a rupt tăcerea: „A fost un detaliu perfect”

Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, în cadrul unei nunți de povești, iar de curând au apărut noi detalii despre evenimentul grandios.

Ducii de Sussex au devenit soț și soție în luna mai a anului 2018, iar de atunci s-au întâmplat multe lucruri. În ianuarie 2020, aceștia au renunțat la rolurile regale, iar ulterior au devenit părinții a doi copii: Archie, în vârstă de patru ani și Lilibet, de doi ani. Totodată, de curând au ieșit la iveală detalii neștiute despre rochia purtată de Meghan în ziua nunții.

Citește și: Soții Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și prințul Harry: "David e furios". Semne care arată că relația s-a răcit

Se spune că orice mireasă trebuie să poarte în ziua nunții ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru. Meghan Markle a dezvăluit, însă, că a respectat această tradiție, iar „ceva albastru” a avut o însemnătate aparte pentru ea și soțul ei. Mai exact, a fost vorba despre o bucată de material din rochia pe care a ales să o poarte la prima întâlnire cu prințul Harry.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, creatoarea de modă Clare Waight Keller a oferit noi detalii despre acest subiect.

„Pur și simplu am cusut acea bucată de material în tivul rochie, ea a fost singura care a știut că aceasta se află acolo. A fost un detaliu perfect, ce a fost bine ascuns în rochie”, a spus ea.

nuntă regala printul harry, meghan markle

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

De asemenea, Clare a dezvăluit că ducesa de Sussex nu a fost deloc interesată să bifeze tradiția cu jartiera, acesta fiind motivul pentru care s-a gândit să includă „ceva albastru” în rochia de mireasă.

Meghan Markle și-ar pregăti revenirea pe Instagram

Soția prințului Harry, care este mama a doi copii, și-a creat de curând un cont de Instagram care poartă numele „Meghan”, ceea ce a stârnit numeroase reacții, mulți oameni vorbind despre faptul că aceasta își dorește o revenire în social media.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

Meghan Markle, care a jucat în serialul „Suits”, a avut un blog de lifestyle și călătorii - The Tig - dar a renunțat la el atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry. Acum, însă, ea ar plănui o revenire pe Instagram, ceea ce i-ar putea spori veniturile. 

Într-un interviu pentru Daily Mail, consilierul Eric Schiffer susține că Meghan Markle ar putea să câștige bani frumoși din postările făcute pe rețele sociale.

„Mă aștept să devină rapid unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram”, a spus el, adăugând: „Sunt celebrități precum Kardashian care pot cere chiar și un milion de dolari pe o singură postare pentru a promova un produs. Nu există niciun motiv pentru care Meghan nu ar putea să aibă asemenea venituri”, a mai spus el.

Citește și: S-au împlinit 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Prințul Harry nu a putut să creadă că s-a stins: „Credeam că se ascunde”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri