Regina Elisabeta/ Profimedia
Divertisment

Regina Elisabeta/ Profimedia

Ce nume folosește regina Elisabeta a II-a atunci când stă la hotel. Suverana britanică nu vrea ca oamenii să o recunoască

Regina Elisabeta are un nume secret pe care îl folosește ori de câte ori se cazează la hotelurile din întreaga lumea. Oriunde merge, aceasta are nevoie de protecție și confidențialitate, astfel că niciodată nu își folosește numele real dacă nu se află într-un cadru oficial. 

Monarhul în vârstă de 96 de ani are o întreagă echipă de securitate care se asigură că aceasta primește protecție în orice moment, potrivit MyLondon. Zilnic sunt luate măsuri pentru ca echipă să comunice și să împărtășească informații într-un mod cât se poate de discret. Ele asigură ca deplasarea, locația și acțiunile Reginei să fie păstrate în cel mai mare secret. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, plină de surprize și la 96 de ani. Și-a arătat calitățile de actriță într-un clip care i-a amuzat pe britanici

Cu toate acestea, în urmă cu mai mulți ani, unul dintre ofițerii de protecție ai Reginei a dezvăluit numele pe care echipa l-a folosit pentru monarh în decursul anilor atunci când aceasta era cazată la hotel. Se pare că Regina era denumită „S” sau „Sharon”, acesta fiind un nume înlocuitor pentru „Sovereign”, care înseamnă conducător suprem, sau monarh. Acesta este numele pe care echipa de securitate l-ar folosi pentru ca acțiunile Reginei să rămână anonime, dar și pentru o menține în siguranță. 

Numele a fost dezvăluit în timp ce ofițerii de securitatea făceau câteva recunoașteri înainte de un turneu regal al Majestății Sale. Acest lucru a fost confirmat și de istoricul regal Hugo Vickers, care a declarat la vremea respectivă pentru The Sun: „Este foarte probabil. Scopul oricărui nume este ca acesta să fie anonim și memorabil. Dacă poate fi, de asemenea, și un pic răutăcios și, prin urmare, mai memorabil, atunci asta are sens. „S” ar putea veni pur și simplu de la Sovereign, desigur.”

Citește și: Aceasta fetiță este Regina Elisabeta în miniatură. Cum a reacționat monarhul când a văzut fotografia inedită

„S” sau „Sharon” este doar unul dintre numeroasele nume cu care a fost cunoscută Regina de-a lungul anilor. Ea era cunoscută în copilărie drept Lillibet, nume care i-a rămas pentru că se străduia să Elisabeta atunci când era mică. Prințul George o numește „gan-gan”, în timp ce prințul William o striga „Gary” în copilărie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri