Nicola Peltz și Harper Beckham/ Profimedia
Divertisment

Nicola Peltz și Harper Beckham/ Profimedia

Ce relație are Nicola Peltz cu sora mai mică a lui Brooklyn Beckham. Nora Victoriei și a lui David Beckham a dat tot din casă

Nicola Peltz s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, în anul 2022. Cei doi au avut parte de o ceremonie fastuoasă la reședința tatălui actriței din Florida, Statele Unite ale Americii, care a costat aproape patru milioane de lire sterline. Despre relația modelului în vârstă de 29 de ani, cu familia celebră a soțului ei s-au scris multe, însă recent, aceasta a dezvăluit cum se înțelege cu sora mai mică a lui Brooklyn, Harper Beckham. 

La premiera filmului „Lola”, care a reprezentat debutul regizoral al lui Nicole, actrița și modelul în vârstă de 29 de ani a vorbit deschis despre cumnata sa în vârstă de 12 ani. Ea a susținut că Harper este „sora cea mică pe care și-a dorit-o mereu”. 

Nicola Peltz și Harper Beckham/ Profimedia
Nicola Peltz și Harper Beckham/ Profimedia

„Ea este sora mai mică perfectă, la care am visat mereu”, a declarat Nicola Peltz pentru revista People. „Sunt atât de binecuvântată că o am în viața mea”. 

Citește și: Nicola Peltz, criticată dur după dezvăluirile făcute: ”Singurul lucru interesant la ea e că e măritată cu un Beckham!”

Chiar dacă Harper nu a fost la premiera filmului alături de Nicola, soțul actriței, Brooklyn, în vârstă de 24 de ani, și alți membri ai familiei Beckham au apărut alături de ea pe covorul roșu pentru a o susține. Peltz s-a fotografiat cu Cruz și Victoria Beckham și chiar a lăudat-o pe soacra ei pentru ținuta superbă pe care i-a creat-o pentru acest eveniment. 

Victoria Beckham și Nicola Peltz Beckham la premiera filmului „Lola”/ Profimedia
Victoria Beckham și Nicola Peltz Beckham la premiera filmului „Lola”/ Profimedia

„Este un geniu”, a spus Nicola despre designerul de modă în vârstă de 49 de ani. „Sunt onorată să port acest costum în această seară. Mă simt sexy”. 

De ce a plâns Nicola Peltz la nunta cu Brooklyn Beckham

Informațiile legate de neînțelegerile dintre Victoria Beckham și nora ei, Nicola, au făcut înconjurul lumii. La doar câteva luni de la nunta actriței cu Brooklyn Beckham, a ieșit la iveală că cele două nu s-ar avea deloc la inimă și că Nicola ar fi plâns la nunta ei din cauză că Marc Anthony cântat o melodie pentru soacra ei și a lăudat-o pe aceasta.

Citește și: Nicola Peltz și Brooklyn Beckham, imagine rară pe rețelele sociale la câteva săptămâni de la nuntă. Cum s-au fotografiat cei doi

Nunta de patru milioane de dolari dintre Nicola Peltz și Brooklyn Beckham nu a apropiat cele două familii, așa cum era de așteptat. Din contră, presupusele neînțelegeri dintre mireasă și Victoria Beckham au pornit tocmai de la acest eveniment. Designerul ar fi "furat" atenția la primul dans și a primit un omagiu de la Marc Anthony, în timpul recepției.

Pentru că lumina reflectoarelor nu a mai fost 100% din timp asupra ei, Nicola ar fi izbucnit în plâns. O sursă a declarat pentru Daily Mail că actrița de 29 de ani a fost ofensată de discursul ținut de cântărețul Marc Anthony, descris drept flatant la adresa Victoriei. Marc este bun prieten cu David Beckham, iar discursul ținut la nuntă "a fost o odă despre Victoria și cât de minunată e ea", a mai spus respectiva sursă. „A ieșit plângând în mijlocul petrecerii cu sora și cu mama ei".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri