Jason Momoa
Divertisment

Jason Momoa/ Profimedia Images

Ce s-a întâmplat cu Jason Momoa după ce a anunțat că divorțează de Lisa Bonet. Locul neobișnuit în care s-ar fi mutat

Jason Momoa, care a anunțat divorțul de Lisa Bonet la mijlocul lunii ianuarie, după o relație de mai bine de 16 ani, trăiește acum într-o rulotă parcată în curtea unui prieten din Los Angeles, potrivit Daily Mail.

Starul din ”Aquaman”, în vârstă de 42 de ani, care are o avere estimată la 14 milioane de dolari, a fost surprinsă în timp ce ieșea din rulota lui în valoare de 750.000 de dolari, parcată în curtea casei unuia dintre prietenii actorului.

Citește și: Adevărul despre separarea dintre Jason Momoa și Lisa Bonet. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Aveau probleme de ceva timp!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile surprinse de fotografi, actorul în vârstă de 42 de ani a afișat un look neglijent. Jason Momoa are părul răvășit și, mai mult de atât, poartă un tricou rupt.

Citește și: Momentul în care Jason Momoa îl surprinde pe un puști diagnosticat cu o formă rară de cancer: ”Am auzit multe lucruri despre tine!”

Deși imaginile au făcut rapid înconjurul lumii, deocamdată nu se știe cu exactitate dacă actorul s-a mutat din casa pe care o împărțea cu Lisa Bonet și cu cei doi copii ai lor.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani de relație

Jason Momoa (42 de ani) și Lisa Bonet (54 de ani) s-au despărțit după 16 ani de relație dintre care peste patru de căsnicie: „Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce învățăm să devenim”, au anunțat cei doi, săptămâna trecută, într-o declarație comună.

Jason și Lisa au scris că „dragostea lor continuă”, dar plănuiesc să „ne eliberăm reciproc”.

Citește și: Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

„Cu toții am simțit presiunea și schimbările în aceste vremuri în care totul se transformă… O revoluție se desfășoară și familia noastră nu face excepție … am resimțit toate acestea”, se mai arată în comunicatul lor. 

Lisa și Jason au împreună doi copii, o fată și un băiat. Lola are 14 ani și Nakoa-Wolf, 13 ani.

Starul din „Game Of Thrones” și actrița din „Cosby Show” și-au început relația în 2005 și s-au căsătorit în 2017.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri