Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Aquaman" - Red Carpet
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Momentul în care Jason Momoa îl surprinde pe un puști diagnosticat cu o formă rară de cancer: ”Am auzit multe lucruri despre tine!”

Jason Momoa, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Aquaman”, a reușit să impresioneze o lume întreagă după ce a stat de vorbă cu un puști bolnav de cancer.

Este considerat cel mai sexy actor din lume, iar de curând a dovedit că are și o inimă mare. Jason Momoa și-a surprins total un fan în vârstă de doar șapte ani, care a suferă de cancer, întrucât l-a sunat pe Facetime.

Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

Impresionat de povestea lui Danny, un puști de doar șapte ani bolnav cancer și care face chimioterapie, actorul Jason Momoa a pus mâna pe telefon și a l-a sunat pe puștiul care-l adoră pentru rolul interpretat în ”Aquaman”.

”Aș vrea să vă mulțumesc pentru că mi-ați arătat acest clip cu acest băiețel Danny care este nevoit să ducă o luptă cu cancerul.”, a scris Momoa, referindu-se la un videoclip în care Danny spune ”Îl iubesc pe Aquaman, e personajul meu favorit.”, care a devenit viral. 

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Cum sărbătoresc românii nașterea Domnului

Fără să stea pe gânduri, Momoa, în vârstă de 41 de ani, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Facetime, spre surprinderea băiețelului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bună, Aquaman!”, exclamă puștiul de doar șapte ani în momentul în care îi răspunde la telefon, iar Momoa pare extrem de emoționat: ”Bună, băiat frumos. Am auzit multe despre tine, toți prietenii mei mi-au vorbit despre tine.  Am vrut să te sun să te salut și să văd ce faci.”, a spus Momoa.

În final, Momoa l-a invitat pe Danny la filmările pentru ”Aquaman 2”, care vor începe anul viitor, la Londra. De asemenea, el a dat share paginii GoFundMe, care a adunat mai bine de 120.000 de dolari, bani ce vor fi folosiți pentru tratamentul lui Danny.

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Întreg momentul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns pe rețelele sociale, adunând mai bine de 600.000 de aprecieri.

Danny Sheehan, un puști de doar șapte ani, suferă de pineoblastom, un tip de cancer foarte agresiv, ce apare în celulele glandei pineale situată la nivelul creierului. Din păcate, această boală este dificil de tratat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?