Alessandra Ambrosio
Divertisment

Alessandra Ambrosio, irezistibilă în costum de baie / Getty Images

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte de pe Instagram ale Alessandrei Ambrosio. Cum a fost fotografiat modelul

Vremurile în care Alessandra Ambrosio defila pentru Victoria's Secret sunt istorie, însă celebrul supermodel continuă să facă furori pe rețelele sociale, acolo unde pozează în ipostaze care mai de care mai inedite. În spatele imaginilor perfecte de pe rețelele sociale se ascunde, însă, un iubit dedicat. 

Alessandra Ambrosio, în vârstă de 40 de ani, se mândrește cu o siluetă perfectă, pe care nu ratează să și-o etaleze în imagini care mai de care mai inedite. În spatele fotografiilor perfecte de pe Instagram stă, fără doar și poate, muncă multă și dedicare. Iar responsabil de unele dintre fotografii este chiar partenerul ei, Richard Lee.

Citește și: Un voleibalist italian a crezut 15 ani că se iubește în secret cu Alessandra Ambrosio. I-a trimis iubitei cadouri scumpe și 700.000 €

De curând, modelul a fost fotografiat în timp ce se plimba alături de partenerul ei în Florianopolis, Brazilia. Îmbrăcată într-o rochie midi, roșie, pe care a asortat-o cu o geantă mică și cu niște coliere și cercei supradimensionați, Alessandra a strălucit la brațul iubitului ei, care era îmbrăcat în pantaloni scurți și într-un tricou polo.

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte de pe Instagram ale Alessandrei Ambrosio

Citește și: Alessandra Ambrosio, fotografiată în ipostaze inedite pe plaja din Santa Monica. Cum a fost surprins fotomodelul în vârstă de 40 de ani

La un moment dat, însă, modelul și-a dorit o fotografie, iar cel care s-a ocupat a fost chiar iubitul ei. În imaginile surprinse de fotografi, bărbatul apare stând aplecat, în încercarea de a-și fotografia partenera într-o ipostază inedită.

Ce se ascunde în spatele imaginilor perfecte de pe Instagram ale Alessandrei Ambrosio

Citește și: Heidi Klum și soțul ei, o prezență de neratat la show-ul Dolce & Gabbana din Veneția. Cu ce ținute au impresionat cei doi

Alessandra Ambrosio, mesaj inedit pentru iubitul ei

Alessandra Ambrosio, în vârstă de 40 de ani, are o relație cu Richard Lee de câteva luni. De curând, el și-a sărbătorit ziua de naștere, iar aceasta a ținut să-l felicite public, printr-un mesaj postat pe Instagram.

Astfel, Alesssandra a împărtășit cu cei 10 milioane de fani de pe Instagram câteva imagini sugestive în care apare alături de Richard, la rândul sau fotomodel, într-o locație din Las Vegas. Într-una dintre aceste poze, Alessandra și Richard se sărută romantic pe buze, în intimitate, ținând în mână niște băuturi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri