Ea e tânăra care susține că a fost la o petrecere cu Jason Momoa
Divertisment

Ea e tânăra care susține că a fost la o petrecere cu Jason Momoa / Instagram, Getty Images

Jason Momoa, în centrul atenției după anunțul divorțului de Lisa Bonet. O tânără susține că a petrecut alături de starul din Aquaman

N-a trecut o lună de zile de când Jason Momoa și Lisa Bonet au anunțat că au decis să se despartă după o relație de mai bine de 16 ani. Acum, însă, actorul este în centrul atenției, întrucât o tânără susține că a avut o întâlnire cu acesta.

Jessica Power, fostă concurentă a emisiunii ”Married At First Sight”, participă acum în cel mai recent sezon al ”Celebs Go Dating” din UK, iar în cadrul unui episod ea a mărturisit că a ieșit la o întâlnire cu actorul din Aquaman, potrivit news.com.au.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Jason Momoa după ce a anunțat că divorțează de Lisa Bonet. Locul neobișnuit în care s-ar fi mutat

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Am fost la o petrecere la un moment dat. Am stat toți într-o cadă, am băut șampanie și ne-am distrat. A fost foarte drăguț.”, a povestit tânăra de 30 de ani, sugerând astfel că la petrecerea respectivă erau mai multe persoane. 

Totodată, ea a mărturisit că se oprește aici cu șirul dezvăluirilor, întrucât ”nu-și dorește să aibă probleme”.

Citește și: Momentul în care Jason Momoa îl surprinde pe un puști diagnosticat cu o formă rară de cancer: ”Am auzit multe lucruri despre tine!”

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit după 16 ani de relație

Jason Momoa (42 de ani) și Lisa Bonet (54 de ani) s-au despărțit după 16 ani de relație dintre care peste patru de căsnicie: „Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce învățăm să devenim”, au anunțat cei doi, săptămâna trecută, într-o declarație comună.

Jason și Lisa au scris că „dragostea lor continuă”, dar plănuiesc să „ne eliberăm reciproc”.

Citește și: Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

„Cu toții am simțit presiunea și schimbările în aceste vremuri în care totul se transformă… O revoluție se desfășoară și familia noastră nu face excepție … am resimțit toate acestea”, se mai arată în comunicatul lor. 

Lisa și Jason au împreună doi copii, o fată și un băiat. Lola are 14 ani și Nakoa-Wolf, 13 ani.

Starul din „Game Of Thrones” și actrița din „Cosby Show” și-au început relația în 2005 și s-au căsătorit în 2017.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri