ross poldark
Divertisment

Cele mai memorabile secvențe din "Poldark". Scenele care au ținut publicul cu sufletul la gură

Serialul “Poldark” a reușit să surprindă fanii încă de la premiera sa din 2015, cu dinamica dintre personajele complexe și scenele care au cucerit publicul.

Vezi seria “Poldark” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Epic Drama

Seria urmărește povestea căpitanului Ross Vennor Poldark (interpretat de Aidan Turner), după ce se întoarce de pe frontul Războiului de Independență al Statelor Unite ale Americii.

Ajuns în Cornwall după 3 ani de absență, Poldark află cât de mult s-au schimbat lucrurile acasă. În urmă morții tatălui său, moșia e în ruină și datoare, însă lovitură cea mai mare vine când află că iubita sa din copilărie, Elizabeth (Heida Reed), e logodită cu Francis (Kyle Soller).

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Poldark e forțat să își refacă viața și o angajează pe Demelza (Eleanor Tomlinson), inițial servitoare în bucătărie. Între cei doi se naște rapid o poveste de dragoste și o atracție ce a ținut publicul cu sufletul la gură cu fiecare scenă.

Cele mai memorabile secvențe din "Poldark"

Rochia verde - sezonul 1

Prima scenă romantică între Demelza și Ross, potrivit lui Tomlinson. Înainte de această secvență, Demelza probează o rochie foarte scumpă pe care a găsit-o în casă, spre nemulțumirea lui Poldark. Tensiunea dintre cei doi crește în intensitate până în momentul în care se sărută, însă scena nu se termină aici - Demelza are nevoie de ajutorul lui Poldark pentru a-și da jos rochia extrem de complicată și cei doi încep o frumoasă poveste de dragoste.

La cosit - sezonul 1

Într-una dintre cele mai renumite scene din serial, Ross cosește un câmp de flori la bustul gol în timp ce Demelza îl privește de la distanță. Secvența are loc după noaptea pasională petrecută de cei doi și toate emoțiile și dragostea Demelzei ies la suprafață cu o singură privire. Din păcate, momentul e întrerupt de Elizabeth, ce apare pe calul ei pe fundal.

Crăciunul la Casa Trenwith - sezonul 1

Toți cunoscuții lui Ross sunt adunați în Casa Trenwith și Demelza e extrem de agitată pentru că vrea să creeze o primă impresie bună. În ciuda emoțiilor, ea reușește să îi impresioneze pe toți invitații cu vocea ei superbă, însă niciunul nu e mai captivat de prestația ei uimitoare decât Ross.

Confesiunea lui Elizabeth - sezonul 2

La o altă petrecere de sărbători, Ross și Elizabeth sunt așezați unul lângă celălalt la masa fastuoasă. Deși Demelza și Francis se află la doar câteva scaune distanță, Elizabeth nu se sfiește să îi spună lui Ross că încă îl iubește, ceea ce îl neliniștește vizibil pe căpitan.

Palma Demelzei - sezonul 2

După un moment de slăbiciune cu Elizabeth, Ross se întoarce acasă hotărât să îndrepte greșelile cu Demelza. Însă soția sa, complet dezamăgită, îl pălmuiește atât de tare, încât Ross cade la podea.

Damelza este infidelă - sezonul 3

Relația între Demelza și Ross are de suferit din cauza greșelilor lui, iar Demelza primește atenție de la un nou-venit, Hugh Armitage (Josh Whitehouse). Deși ea încearcă să îi ignore privirile mistuitoare, în final, se lasă purtată de pasiune. 

Elizabeth versus George - sezonul 3

George (interpretat de Jack Farthing), cel de-al doilea soț al lui Elizabeth, o acuză pe aceasta nu doar că l-a înșelat, ci și că fiul lor e, de fapt, al lui Ross. Pentru a asigura viitorul său și al copiilor, Elizabeth oferă una dintre cele mai memorabile scene ale serialului, în care își convinge soțul de neclintit că nu l-a înșelat și reușește chiar să îl facă să plângă cu prestația ei uimitoare.

Vezi seria “Poldark” pe aplicația Digi Online, în secțiunea Epic Drama

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri