BeFunky-collage (3)
Divertisment

Cher, mărturisiri dureroase despre transformarea fiicei ei în bărbat: ”Nu mi-a fost deloc ușor!” Chaz are o iubită și e fericit

Cher este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, însă viața ei nu a fost ușoară. Unul dintre cele mai dificile momente a fost cel în care fiica ei i-a spus că vrea să devină bărbat. Acum, însă, cântăreața a rupt tăcerea și a vorbit despre tranziția pe care a parcurs-o.

În cadrul unui interviu pentru CNN, Cher a vorbit despre Chaz, despre procedurile de schimbare de sex, ea recunoscând că nu i-a fost deloc ușor la început.

”A fost foarte greu pentru mine la început, aveam o problemă cu faptul că Chaz e gay, însă a dispărut imediat.”, a mărturisit Cher.

5/15/98 Hollywood, CA. Cher and Chastity Bono (r) at the Johnny Grant Building where Sonny and Cher
5/15/98 Hollywood, CA. Cher and Chastity Bono (r) at the Johnny Grant Building where Sonny and Cher were honored with a star on the Hollywood Walk Of Fame.
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Dive de la Hollywood care isi regreta operatiile estetice. Ce interventii nu ar fi trebuit sa incerce

”Am vorbit apoi despre faptul că Chaz era transgender de mulți ani, iar apoi mi-a spus că ”da, vrea să devină bărbat.”, și-a mai amintit cântăreața în vârstă de 74 de ani.

Chaz Bono Speaks At Sydney Gay And Lesbian Mardis Gras Event

”Dar nu mi-a fost ușor. Îmi amintesc că îl sunam, iar când intra căsuța lui vocală mi-era foarte greu. Dar apoi am realizat că nu-l pierd. E tot el, copilul meu, dar într-o formă diferită.”, a mai mărturisit artista.

Chaz este copilul lui Cher cu Sonny Bono. La început, a fost născut Chastity, însă între anii 2008-2010, a urmat procedurile de schimbare de sex, devenind bărbat, și anume Chaz. Acum, el e foarte fericit și are o relație cu Shara Blue Mathes. Aceasta are, însă, un trecut controversat, fiind fostă dependentă de droguri. Este, de asemenea, mama unui copil dintr-o căsnicie anterioară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine a fost considerata cea mai frumoasa femeie din lume in anul in care te-ai nascut

Bono a avut, de asemenea, o relație de lungă durată cu Jennifer Elia, însă ei s-au despărțit în 2011, la scurt timp după ce el a încheiat procedurile de transformare.

Credit foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri