Prințul Harry și Sasha Walpole/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Sasha Walpole/ Profimedia

Cine este femeia cu care prințul Harry și-a pierdut virginitatea. Sasha Walpole a dezvăluit totul, după 20 de ani de tăcere

Prințul Harry a provocat un val de reacții după ce și-a lansat cartea „Spare”, în care dezvăluie mai multe detalii intime din viața sa. Ducele de Sussex nu doar că a vorbit despre relația cu familia regală, ci a făcut o mulțime de mărturisiri despre perioada când consuma substanțe interzise, povestind chiar și episodul când și-a pierdut virginitatea. 

După apariția cărții, o femeie pe nume Sasha Walpole a declarat că este „femeia în vârstă” care l-a ajutat pe prințul Harry să-și piardă virginitatea în spatele unui pub aglomerat din Londra. Deși Harry nu a dezvăluit numele femeii, acesta a povestit în detaliu întâlnirea lor. 

Recent, Sasha Walpole a făcut declarații, susținând că ea este femeia despre care Harry vorbește în cartea sa, aducând chiar și dovezi. Aceasta a păstrat o felicitare pe care ducele de Sussex i-a dat-o se ziua ei de naștere, folosind un nume secret. 

Sasha a lucrat la grajdurile King Charles' Highgrove și a legat o prietenie foarte strânsă cu tânărul prinț la acea vreme. În cartea sa, Harry a declarat că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 17 ani, susținând că prima femeie din viața lui „iubea caii macho” și l-a tratat „ca pe un tânăr armăsar”. 

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

În cei 20 de ani de la întâmplare, Sasha Walpole a declarat că nu s-a gândit niciodată să vorbească public despre această întâmplare, însă atunci când a văzut că Harry a povestit totul fără să o anunțe, s-a gândit că este momentul ei să vorbească. 

Femeia a dezvăluit că prințul Harry i-a oferit de ziua ei de naștere o jucărie Miss Piggy și o felicitate pe care scria: „Dragă Sash, La mulți ani și să nu te enervezi prea tare. Din fericire, vor fi acolo să te supraveghez. Multă dragoste, Baz xx. PS: Mulțumesc multe pentru tot!”.

Numele Baz era folosit de prințul Harry ca un cod secret pentru cei apropiați, fiind una dintre poreclele pe are prietenii lui i-au dat-o, alături de „Bazza, Spike, Bazzarooni”. 

Walpole a declarat pentru The Sun că felicitarea datează din noaptea când cei doi au întreținut relații intime. Era ziua ei, iar Harry a venit la pub cu jucăria și felicitarea, iar după mai multe băuturi au ieșit afară pentru a fuma o țigară. Cei doi s-au furișat în spatele pub-ului, unde Harry și-a pierdut virginitatea. „A fost un moement foarte emoționant. A fost emoționant că s-a întâmplat așa cum a fost. Am fost plecați 15 minute, dar actul a durat aproximativ cinci minute”.

Sasha are acum 40 de ani, este căsătorită și are doi copii. Diferența de vârstă dintre ea și Harry nu este mare, ducele având în prezent 38 de ani. 

Sasha Walpole a trebuit să-i povestească totul tatălui ei după ce cartea lui Harry a fost lansată

Sasha Walpole a decis să vorbească pentru prima dată public despre aventura trăită cu prințul Harry după ce ducele a povestit cum și-a pierdut virginitatea. La acea vreme, Harry avea 17 ani, iar Sasha abia împlinise 19 ani. După noaptea când cei doi au întreținut relații timine, Sasha i-a povestit totul mamei sale, crezând că aceasta îi va povesti și tatălui ei. Deși mama Sashei a încercat să-i spună bărbatului, acesta a refuzat să audă aventurile adolescentine ale fiicei lui. 

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!”

„Nu înțeleg de ce a intrat în asemenea detalii. Ar fi putut spune că și-a pierdut virginitatea și putea să o lase așa. Am făcut asta pentru mine, pentru că aveam de gând să plec capul și să nu vorbesc despre asta. Dacă nu ar fi existat aceste detalii în carte, nu aș fi ieșit să vorbesc”, a povestit Sasha. 

După lansarea cărții, Sasha a început să primească mesaje cu glume despre incident și să temea că va fi expusă. Femeia a decis să vorbească ea prima, fiindcă știa că se putea afla până la urmă cine este „acea femeie misterioasă” și voia ca toate detaliile să fie spune de ea. Cu toate acestea, înainte de a ieși să vorbească, Sasha a trebuit să-i spună tatălui ei despre aventura sa cu prințul Harry. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri