Mona Patel, la MET Gala 2024
Divertisment

Mona Patel, la MET Gala 2024 / Profimedia Images

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Printre celebritățile prezente la MET Gala s-a numărat și o femeie despre care nimeni nu știa nimic. Ea a impresionat, însă, prin eleganța de care a dat dovadă și prin creația vestimentară pe care a purtat-o, motiv pentru care a stârnit rapid vâlvă pe rețelele sociale.

Supranumită „cea mai bine îmbrăcată de la MET Gala”, femeia care a stârnit vâlvă pe internet este nimeni alta decât Mona Patel, o femeie de afaceri născută în Vadodara, Gujarat, India, care a ales să poarte o creație semnată Iris Van Herpen.

Mona Patel, la MET Gala 2024

Tânăra s-a mutat în Statele Unite ale Americii în 2003, iar de atunci a înființat mai multe companii, printre care HauteX Ventures și radXai, un start-up de tehnologie medicală.

Citește și: Top 10 ținute care au atras atenția la Met Gala 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu

Patel, care s-a regăsit și în clasamentul Forbes, a purtat o rochie crem, care s-a făcut remarcată prin corsetul fluture, dar și prin crpătăra adâncă, ce i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate.

Mona Patel, la MET Gala 2024

Ea și-a completat ținuta cu sandale cu tocuri înalte, iar machiajul a fost unul discret, simplu, punându-i în valoare privirea.

Potrivit Daily Mail, Patel a fost ajutată să-și aleagă ținuta respectivă de Law Roach, care este cunoscută pentru faptul că lucrează și cu Zendaya.

„Mi-am dorit ca look-ul meu de debut să fie ceva care celebrează moștenirea și dragostea pentru couture, iar atunci când am aflat tema - Iris Van Herpen a părut o alegere perfectă!”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Mona Patel, la MET Gala 2024

„Asta este cea mai frumoasă rochie pe care am văzut-o!”, „Nu doar că respectă tema, dar este o alegere inspirată!”, „Rochia m-a impresionat. Este pur și simplu superbă. Iar când se mișcă pare cu adevărat un fluture”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Conform paginii de pe LinkedIn, ea a studiat la Gujarat University, iar apoi și-a luat un master la University of Florida. De asemenea, ea a urmat Harvard Business School și MIT Sloan School of Management, iar în 2017 a înființat o organizație non-profit, intitulată Couture For Cause.

Mai mult de atât, ea este împlinită și în plan sentimental, fiind căsătorită cu Chintan DeSai de aproape 17 ani. În ceea ce privește ziua nunții, ea a făcut declarații într-un interviu acordat în 2020, spunând că „a fost o nuntă foarte simplă și liniștită!”

A fost o nuntă la apus, pe plajă, cu doar doi invitați - fratele și sora mea”, dezvăluia ea.

Care a fost tema MET Gala 2024

Tema serii a fost "Frumuseţile adormite", iar codul vestimentar a fost "Grădina timpului", o aluzie la o povestire cu acelaşi nume a scriitorului de science-fiction J. G. Ballard despre natura efemeră a frumuseţii. Aceasta a fost o sursă de inspiraţie pentru designerii care au folosit evenimentul pentru a-şi promova ţinutele.

Urmând tendinţa expoziţiilor imersive, anul acesta, Met a folosit tehnologia pentru a-şi "trezi" "frumuseţile adormite" şi pentru a prezenta cele mai preţioase, originale şi uneori fragile piese dintr-o colecţie extraordinară de 33.000 de articole de îmbrăcăminte şi accesorii care acoperă mai multe secole de istorie a modei. Cum ar fi o rochie de bal din mătase satinată, împodobită cu broderii şi înfrumuseţată cu muselină de Worth, care nu mai poate fi pusă pe un manechin. Piesa din 1887 a fost reconstruită în imagini generate pe calculator şi readusă la viaţă, cu volanele desfăşurate, sub forma unei holograme.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri