Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia
Divertisment

Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia

Pamela Anderson a purtat machiaj pentru prima dată în ultimii ani. Cum a apărut actrița pe covorul roșu la Met Gala 2024

Pamela Anderson a surprins pe toată lumea cu apariția sa la Met Gala 2024, marcând o revenire în lumina reflectoarelor și, în același timp, un moment personal semnificativ, purtând machiaj pentru prima dată în ultimii ani.

Îmbrăcată într-o rochie bej elegantă, creată de Oscar de la Renta, și cu un machiaj natural realizat de celebrul artist Patrick McGrath, actrița și modelul în vârstă de 56 de ani și-a făcut debutul spectaculos la una dintre cele mai prestigioase evenimente ale modei de anul acesta.

Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia
Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia

Citește și: Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cu un zâmbet luminos și plină de viață, Pamela Anderson a captat atenția tuturor pe covorul roșu, demonstrând că frumusețea naturală și eleganța nu se estompează niciodată. Fanii actriței au fost surprinși de revenirea acesteia în lumina reflectoarelor, dar și de modul în care a abordat evenimentul. 

„Pamela arată fabulos!”/ „Credeam că nu o vom mai vedea vreodată pe covorul roșu”/ „Pamela e atât de frumoasă! Mă bucur că a îmbrățișat procesul de îmbătrânire și este naturală”/ „Zâmbetul ei e hipnotizant! Bravo, Pamela!”, sunt doar câteva din comentariile fanilor de pe rețelele de socializare. 

Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia
Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia

Pamela Anderson a renunțat la machiaj după moartea lui Alexis Vogel, care a fost makeup artistul personal al vedetei. Acum, ea a ales să revină la machiaj după o perioadă lungă de timp în care a optat pentru un aspect natural, susținând că se simte mult mai liberă să-și exprime frumusețea într-un mod autentic. Ea și-a dorit să le inspire pe femei să-și păstreze frumusețea naturală și să schimbe presiunile societății asupra standardelor de frumusețe. 

Citește și: "Câte coaste și-a scos?", "Cum respiră?". Val de comentarii după ce Kim Kardashian a afișat o talie ireal de subțire la Met Gala 2024

Înainte de apariția la Met Gala 2024, Pamela Anderson a apărut pe covorul roșu la Săptămâna Modei de la Paris, în octombrie 2023, afișându-se fără machiaj. Ea a dezvăluit că oamenii au întrebat-o dacă se simte „vulnerabilă” sau „expusă” fără machiaj, declarând: „Am făcut-o pentru mine. Sunt bine acum. Pur și simplu am vrut să fac asta. Mă simt mult mai liberă fără machiaj și îmi place să îmbrățișez frumusețea naturală”, a declarat actrița pentru CR Fashion Book. 

Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia
Pamela Anderson la Met Gala 2024/ Profimedia

Pamela Anderson nu se teme să îmbătrânească

Anul trecut, actrița i-a mărturisit lui Dax Shepard că, în timp ce multe femei frumoase au adevărate probleme cu procesul de îmbătrânire, ea nu s-a gândit niciodată de două ori la acest subiect.

”Abia aștept să mă văd bătrână”, a spus Pamela Anderson în cadrul podcastului Armchair Expert, moderat de Dax Shepard.

Citește și: A pornit „revoluția frumuseții naturale”, iar acum a apărut machiată. Pamela Anderson, zeiță într-un pictorial: „Este minunată!”

Niciodată nu am considerat că sunt vreo frumusețe, pur și simplu sunt puțin simpatică”, a mai spus ea.

”Întotdeauna mi-am spus că mă voi recunoaște în oglindă când voi fi bătrână. Nu vreau să trișez în procesul cu îmbătrânire, nu vreau să-mi fac ceva la față!”, a mai spus ea.

”O să-mi las părul să devină cărunt și o să-mi pun o pălărie pe cap. Nu voi purta machiaj, e mai confortabil așa”, a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri