irinel columbeanu (1)
Divertisment

Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască într-un azil. / Foto: Instagram

Cine i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil: „Acum nu m-a mai ajutat”. Cum se descurcă acum fostul milionar

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au trăit o frumoasă poveste de dragoste în perioada 1986 - 1996, care ulterior s-a transformat într-o prietenie solidă. După ce Irinel a trecut printr-un moment dificil, fiind executat silit și pierzând vila din Izvorani, creatoarea de modă s-a oferit să-i acopere cheltuielile de închiriere pentru apartamentul în care locuia. Cu toate acestea, gesturile de bunăvoință s-au diminuat odată cu internarea lui în azil.

De mai bine de trei săptămâni, fostul milionar a fost internat într-un centru pentru vârstnici și a avut dificultăți în achitarea cheltuielilor, depinzând într-o oarecare măsură de ajutorul prietenilor săi. Irinel Columbeanu a negat că ar fi primit vreun ajutor de la fosta lui soție, Monica, și acum a pus sub semnul întrebării susținerea din partea Romaniței Iovan, considerând că nu i-a fost alături în această perioadă dificilă. 

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

După ce a fost nevoit să se despartă de vila sa din Izvorani, Irinel Columbeanu a locuit într-un apartament cu două camere, amplasat într-un complex rezidențial. Romanița Iovan l-ar fi susținut financiar, achitându-i chiria lunară, însă afaceristul afirmă că această susținere s-a oprit odată cu internarea sa în azil. Cu o pensie de stat de aproximativ 2000 de lei și o poprire de 600 de lei, fostul milionar se confruntă cu dificultăți financiare.

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Acum, Irinel Columbeanu își dorește să recupereze vila din Izvorani, care a fost distrusă de un incendiu în 2020. Conform declarațiilor milionarului, o avocată cu care a colaborat în trecut deține proprietatea, deși până acum se credea că aceasta aparținea băncii.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

„E posibil să pot să îmi recuperez vila de la Izvorani. Casa este acum a unei avocate, care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieței, era o banca grecească. Am vândut tot, ceasul de la mână, niște monede de aur, tot ce aveam! Am crezut că o să-mi revin. Nu știu câți bani am pierdut, nu le-am ținut socoteala”, a mai spus Irinel, la podcastul lui Serghei Mizil.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri