Nicole Murphy
Divertisment

Nicole Murphy / Foto: Profimedia

Nicole, fosta soție a lui Eddie Murphy, într-o ținută luată parcă de la fiica ei. E bunică, are 55 de ani și arată demențial

Nicole, fosta soție a lui Eddie Murphy, și-a etalat fizicul impresionant pe străzile din West Hollywood, într-o ținută împrumutată parcă de la fiica ei cea mică de 21 de ani.

Bella Murphy și Nicole Murphy
Nicole Murphy și Bella, una dintre fiicele pe care le are cu Eddie Murphy / Foto: Profimedia

Citește și: Cum a apărut fosta soție a lui Eddie Murphy la benzinărie. Nicole Murphy pare să fi găsit elixirul tinereții

Într-o fustă foarte scurtă, cu crăpătură, și un top asortat, mulat, cu vedere la abdomen, Nicole "a defilat" cu încredere pe stradă, la o ieșire cu Bella, una dintre fiicele pe care le are cu actorul. În pantofi sport, cu borsetă și ochelari de soare, fosta soție a lui Eddie Murphy a părut gata de hiking sau de o sesiune de shopping care i-ar lua multe ore și pentru care ar vrea să fie comodă.

EXCLUSIVE: Nicole Murphy, Ex Wife Of Eddie Murphy Shows Off Her Figure As She Is Spotted Out With Her Daughter Bella Murphy In West Hollywood, Ca
Nicole Murphy și-a etalat silueta armonioasă pe străzile din West Hollywood. / Foto: Profimedia

Fotografii i-au luat imediat urma și au pozat-o din toate unghiurile. Statuară, cu o înălțime de 1,78 m și forme voluptoase, Nicole face furori pe oriunde merge. Are 55 de ani, cinci copii, este chiar și bunică, dar secretul ei este sportul, după cum se vede și din postările pe care le face pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Lenny Kravitz, fizic sculptat la 59 de ani. Artistul s-a lăsat pozat la bustul gol, pe stradă. Naomi Campbell: “Dumnezeule, ai milă”

Nicole și Eddie Murphy, cinci copii și un mariaj de 13 ani

Nicole a fost căsătorită cu Eddie Murphy în perioada 1993-2006. Este mama a cinci dintre cei 10 copii ai actorului, patru fete și un băiat. Fiul lor, Miles, i-a și făcut bunici în 2019.

Nicole a fost model, dar a apărut și în filme, iar acum este antreprenoare de succes, după ce și-a creat o linie cu produse cosmetice și suplimente.

În urma divorțului, Nicole Murphy a primit 15 milioane de dolari, plus o casă impresionantă, însă a pierdut totul în scurt timp. A fost îngropată în datorii, cu Fiscul pe urmele ei, însă până la urmă și-a revenit din punct de vedere financiar.

Eddie Murphy și Nicole Murphy
Eddie Murphy și Nicole au cinci copii împreună. / Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri