AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă

Catherine Zeta-Jones, adevărul despre silueta ei. La ce alimente a renunțat de 30 de ani pentru a se menține în formă

Catherine Zeta-Jones este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, iar acum aceasta a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă, dezvăluind că este preocupată de alimentația ei la fel ca și acum 30 de ani.

Actrița în vârstă de 51 de ani, care are doi copii - Dylan, 20 de ani și Carys, 17 ani, cu soțul ei Michael Douglas, a mărturisit că nu se răsfață consumând dulciuri, întrucât mănâncă doar ”mâncare adevărată”, întrucât trebuie să-și păstreze silueta.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, răvășitoare într-o rochie cu un decolteu amețitor. Ce spune despre viața strălucitoare de la Hollywood

De asemenea, starul din Zorro a dezvăluit că ”visul ei” este ca la bătrânețe să se înfrupte din prăjituri și dulciuri de tot felul.

”Când voi fi bătrână cu adevărat voi începe să iau o mulțime de vitamine, întrucât vreau să pot să mănânc deserturi pentru tot restul vieții.”, a declarat Catherine Zeta-Jones în cadrul unui interviu pentru Wall Street Journal.

Catherine Zeta Jones and her husband Michael Douglas are seen leaving their New York City apartment on their way to The Golden Gloves

”Acum mănânc doar mâncare adevărată pentru că trebuie să mă mențin în formă. Visul meu, însă, e să mănânc numai deserturi. E un țel.”, a mai adăugat ea.

Catherine Zeta-Jones și-a lansat o colecție de îmbrăcăminte

În urmă cu câteva săptămâni, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, câștigătoare a unui Oscar, a dat frâu liber pasiunii sale pentru îmbrăcăminte, prin crearea unei colecții de haine dedicate femeilor. Acest nou proiect este lansat de către brandul personal al actriței, Casa Zeta-Jones, și propune o linie diversă de îmbrăcăminte, cu ținute atât de zi cât și de seară.

Citește și: Michael Douglas, imagine emoționantă cu nepotul său. Cameron, fiul lui cel mare, a devenit tătic în urmă cu o lună

"Am creat o colecție care nu numai că îmi întruchipează viziunea, ci reprezintă un stil de viață real care îmbracă femeile de dimineață până seara, de la cotidian la extraordinar”, declară Catherine-Zeta Jones.

Citește și: Globurile de Aur 2021 | Lista completă a câștigătorilor

Această linie de îmbrăcăminte nu este singurul proiect de modă al actriței. Brandul personal al vedetei a lansat anul trecut, în colaborare cu o marcă de pantofi cunoscută din Marea Britanie, o colecţie de încălțăminte vegană, la preturi accesibile.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri