Laurene Powell
Divertisment

Cum a fost surprinsă văduva lui Steve Jobs pe un iaht, la nouă ani de la moartea co-fondatorului Apple

Laurene Powell Jobs a fost fotografiată pe mega-iahtul ei, în Cannes. Ambarcațiunea a fost comandată de Steve Jobs în 2008, însă co-fondatorul Apple nu a mai apucat să o vadă finalizată.

Laurene Powell Jobs, văduva co-fondatorului Apple, Steve Jobs, a fost surprinsă bucurându-se de vacanța de vară pe Riviera Franceză, la bordul ambarcațiunii ei de 110 milioane de dolari.

Alături de prieteni și familie, Powell s-a bucurat de soarele fierbinte mediteranean într-un costum de baie dintr-o piesă, pălărie de paie șic și ochelari de soare la ochi.

Pe iaht au fost invitați una din fiicele lui Powell și Jobs, studentă la Universitatea Stanford, și un grup de prieteni ai acesteia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Laurene a rămas văduvă după ce Steve Jobs a murit la 56 de ani, din cauza unor complicații provocate de cancerul pancreatic. Cei doi au trei copii împreună, iar Powell este și mama vitregă a fiicei lui Jobs dintr-o relație anterioară, Lisa.

Când co-fondatorul Apple a murit, majoritatea bunurilor sale i-au fost transmise soției, care a devenit astfel una dintre cele mai bogate persoane din lume.

Powell s-a căsătorit cu Jobs în 1991 - cu zece ani înainte de lansarea primului iPod - și gestionează acum o avere estimată la 18,5 miliarde de dolari. Pe lângă ambarcațiunea Venus, deține două avioane private, patru proprietăți imobiliare mari și acțiuni la compania Walt Disney.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri