Eve Jobs
Divertisment

Eve este fiica cea mică a lui Steve Jobs. / Foto: Instagram

Cum arată în costum de baie fiica de 23 de ani a lui Steve Jobs. Eve nu e numai frumoasă, ci și inteligentă și o sportivă desăvârșită

Eve, fiica cea mică a lui Steve Jobs, și-a surprins admiratorii de pe rețelele sociale cu câteva imagini în costum de baie. Blonda se bucură de o popularitate în creștere, mai ales după ce și-a făcut debutul ca model la Săptămâna Modei de la Paris, în toamna lui 2021.

Pe lângă frumusețe și un trup zvelt, Eve se laudă și cu studii universitare de prestigiu, la Stanford, dar și cu o carieră în echitație. Tocmai datorită sportului regal pe care îl practică, Eve a și deprins anumite lucruri care o ajută în viața de zi cu zi și în evoluția ei personală și profesională, printre care capacitatea de a comunica eficient, de a-și gestiona timpul și o etică desăvârșită a muncii. În plus, și la capitolul aspect fizic a avut de câștigat, căci antrenamentele de călărie îi pun toți mușchii în mișcare, iar asta se vede și în postările ei de pe Instagram, acolo unde pozează în rochii mulate sau în costum de baie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Fiica lui Steve Jobs a debutat în modă: s-a lăsat pozată în cadă, la un an după ce mama ei anunța că nu va primi niciun ban din avere

Deși ar putea avea o avere impresionantă de pe urmele părinților ei, Eve știe că nu va primi nimic din moștenirea lăsată de Steve Jobs. Mama ei, Laurene Powell, a făcut public acest lucru, spunând că cei trei copii pe care-i are cu fondatorul Apple nu vor primi nimic după moartea ei, așa că Eve și frații săi trebuie să-și construiască propriile averi pe forțele lor.

Părinții lui Eve s-au cunoscut în 1989, când Jobs ținea un discurs la Stanford Graduate School of Business, unde Powell studia.

După ce s-au căsătorit, au avut trei copii: Reed, Erin și Eve. Lisa Brennan-Jobs (43 de ani) este fiica dintr-o relație anterioară a fondatorului Apple.

Eve Jobs

Eve nu a primit bani din moștenirea lăsată de tatăl ei, Steve Jobs

Înainte de a muri,  în octombrie 2011, Jobs avea o avere estimată la $10,2 miliarde. Fiica sa cea mare, Lisa, a primit o sumă importantă de bani, după decesul tatălui ei, dar cea mai mare parte a averii a mers la Laurene Powell-Jobs, care nu plănuiește să o lase celor trei copii ai săi. 

Powell-Jobs are o avere de $35,4 miliarde de dolari, iar ea a declarat, pentru The New York Times, că nu este „nimic corect” în legătură cu o avere moștenită.

Steve Jobs și Laurene

Citește și: Fiica lui Steve Jobs, debut la Săptămâna Modei de la Paris. A cucerit privirile într-o fustă mini

„Am moștenit averea de la soțul meu, căruia nu i-a păsat de acumularea acesteia. Lucrez în onoarea muncii sale si mi-am dedicat viața pentru a face tot ce-mi stă în putință pentru a distribui eficient această avere, așa încât să poată beneficia de ea oameni și comunități. Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine”, a mărturisit Laurene, miliardara care a fost căsătorită 20 de ani cu Steve Jobs.

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri