sarah jessica parker
Divertisment

Sarah Jessica Parker, în rolul Carry Bradshow, pe platoul de filmare de la „And Just Like That”. Profimedia

Cum arată garderoba lui Carrie Bradshaw în 2021. Sarah Jessica Parker, 23 de lecții de stil pe platoul de la „And Just Like That”

Când spui Carrie Bradshaw sau Sarah Jessica Parker te gândești automat la couture, spectacol, extravaganță, icon. Moda a fost mereu personaj principal în franciza „Sex and The City”, așa că noua miniserie, reboot-ul din 2021, nu putea să dezamăgească la acest capitol. Deja, pe platourile de filmare, Sarah, în rolul Carrie, a cucerit cu „declarațiile” ei vestimentare spectaculoase. Stilul original, flamboaiant, plin și impresionant al lui Bradshaw îți ia ochii de fiecare dată. 

Costumierii show-ului, Molly Rogers și Danny Santiag, au făcut si de data aceasta o treabă excelentă, reinventând estetica personajului pentru 2021. „And Just Like That” este și un „catwalk” pentru Carrie Bradshaw, cu ținute vintage, șic ori contemporane. 

De la rochii supradimensionate, la culori care îți fac poftă să strălucești, la pantofi care mai de care mai spectaculoși, pălării în cele mai neașteptate forme și trenciuri cool, iată câteva dintre ținutele care au atras atenția la filmările „And Just Like That”.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Acestea s-au încheiat recent și sunt deja considerate un „succes răsunător”, astfel că producătorii executivi Michael Patrick King și Sarah Jessica Parker au în vedere prelungirea show-ului după cele 10 episoade confirmate în prezent.

Noua serie „And Just Like That” va urmări viața celor trei persoanje, Carrie, Charlotte și Miranda în timp ce jonglează cu dragostea, prietenia și viața profesională la vârstă de 50 de ani. Kim Cattrall, cea care a interpetat-o pe exuberanta Samantha Jones, nu se va întoarce pentru această producție, iar mulți fani au afirmat că show-ul nu va mai avea niciun farmec fără ea.

Ultima dată, Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha, protagonistele serialului original „Sex and the City” au fost văzute împreună, pe marele ecran, în filmul din 2010, intitulat „Sex and The City 2”, care prezenta viața acestora după căsătorie și copii.

Vezi și:

Sarah Jessica Parker, apariție rară alături de fiica ei. Tabitha se transformă într-o frumoasă domnișoară

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri