Sarah Jessica Parker Greets Fans At Highpoint Shopping Centre
Frumusete

Sarah Jessica Parker. Getty Images

Sarah Jessica Parker: „Nu-mi place să fiu slabă. Aș prefera câteva kilograme în plus”. Dezvăluirile neașteptate ale actriței

Nu puține au fost femeile care de-a lungul anilor au invidiat silueta subțire a lui Carrie Bradshaw în serialul „Sex and the City”. Acum, Sarah Jessica Parker a dezvăluit că de fapt urăște să fie atât de slabă, mărturisind că este „dificil” pentru ea să se îngrașe. Într-un interviu acordat expertei în frumusețe Caroline Hirons, pentru podcastul „Glad We Had This Chat”, Parker a vorbit și despre ce i-a adus împreună pe ea și pe soțul ei, Matthew Broderick, dar și despre ce fel de mamă este. 

Actrița în vârstă de 59 de ani a declarat: „Nu-mi place să fiu slabă. Și dacă i-ai întâlni pe frații mei ai vedea că este aceeași compoziție genetică, iar eu nu mă mândresc în mod special cu faptul că sunt slabă. Aș prefera câteva kilograme în plus, dar așa funcționează corpul meu”.

În ianuarie, actrița din „Sex and the City” și-a făcut debutul pe West End, la Londra, în piesa „Plaza Suite”, în care joacă alături de soțul ei, Matthew. Broderick, cu care este căsătorită de aproape 30 de ani.

„Show-ul a fost atât de solicitant fizic. A fost greu să-mi mențin greutatea”, a explicat ea.

Sarah Jessica Parker, despre intervențiile estetice: „Întreb oamenii dacă nu cumva e prea târziu pentru Botox”

Parker s-a căsătorit cu starul din „Ferris Bueller's Day Off” în 1997, după ce dragostea pentru teatru i-a adus împreună. Au trei copii - James Wilke (21 de ani) și gemenele Marha și Tabitha (14 ani).

Sarah Jessica Parker nu se teme că îmbătrânește: "Nu mă gândesc la vârsta mea. Nu știu dacă este o formă de negare"

Ce fel de mamă este Sarah Jessica Parker

Despre fiul și fiicele ei, Sarah a declarat: „Sunt ca argintul viu, dar asta e vârsta. Sunt foarte drăguți în general. Adică, știi și tu, sunt momente când eu fac ceva greșit, spun ceva greșit și îi enervez, dar sunt mama lor. Nu cred că tatăl lor are aceleași oportunități de a-i enerva. Eu le spăl rufele, le spun una, le spun alta, mă asigur că își amintesc ce sarcini au de îndeplinit. Le reamintesc să își încarce telefonul”, a povestit râzând Sarah.

Cât despre ce le gătește copiilor. „Uneori este o corvoadă. Uneori te gândești: Doamne, ce vrea toată lumea la cină? Adică, este întrebarea pe care ne-o punem mereu, dar, pe de altă parte, creezi momente frumoase împreună. Copiilor le place. Ei știu că sunt norocoși. Întotdeauna ne spun: Nu ne vine să credem că voi gătiți pentru noi în fiecare seară”, a încheiat Sarah Jessica Parker.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri