Sarah Jessica Parker
Divertisment

Sarah Jessica Parker / Getty Images

Sarah Jessica Parker, declarații neașteptate despre intervențiile estetice: „Întreb oamenii dacă nu cumva e prea târziu pentru Botox”

Sarah Jessica Parker este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood și este recunoscută pentru faptul că a ales să îmbătrânească frumos, fără să apeleze la mici „ajustări”, în ciuda faptului că recunoaște că nu este tocmai mulțumită de felul în care arată.

Invitată în emisiunea lui Howard Stern, actrița, în vârstă de 58 de ani, a fost întrebată dacă este de părere că este o femeie frumoasă.

„Vorbesc serios, sunt prezentabilă. Nu prea îmi place cum arăt, dar cred că sunt bine”, a spus ea, potrivit People.

Sarah Jessica Parker Photoshoot at SJP Shoe Store in NYC
Sarah Jessica Parker. Profimedia

Citește și: Cei trei copii ai cuplului Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick, apariție rară pe covorul roșu. Ce mari și frumoși s-au făcut!

De asemenea, Parker a dezvăluit că se gândește tot timpul la proceduri precum Botox: „Întreb oamenii dacă nu cumva e prea târziu, iar ei îmi spun că nu doar că voi arăta ca o persoană odihnită, ci ca una complet diferită.

În ciuda faptului că ea a ales să nu-și facă nicio intervenție estetică, ea a subliniat că nu vede nimic rău în cazul persoanelor care aleg să-și facă mici ajustări.

„Înțeleg de ce oamenii fac această alegere, se pune foarte mult accept pe aspectul fizic. Chiar și anul trecut, când am lansat primul sezon al serialului „And Just Like That...” au existat articole nesfârșite despre felul în care arăt, despre părul nevopsit. Cred că oamenii ar trebui să facă orice îi ajută să se simtă bine, să iasă pe ușă mândri”, a mai spus actrița.
Citește și: Cum arată garderoba lui Carrie Bradshaw în 2021. Sarah Jessica Parker, 23 de lecții de stil pe platoul de la „And Just Like That”

Sarah Jessica Parker nu se teme de îmbătrânire

 Într-un interviu acordat Vogue Paris de acum câteva luni,  starul din „Sex And The City” și-a spus părerea despre frumusețe, încredere în sine și înaintarea în vârstă, scrie marieclaire.com.

Sarah a mărturisit că nu se gândește cu teamă la vârsta ei. 

„Nu mă gândesc cu adevărat la vârsta mea, nu o văd ca pe ceva de care să-mi fac griji. Nu știu dacă este o formă de negare sau nu vreau sa înfrunt realitatea. Nu văd de ce aș încerca să opresc timpul. Desigur, îmi pasă de cum arăt și vreau să fiu prezentabilă. Dar, în orice caz, chiar nu pot controla ceea ce cred oamenii despre înfățișarea mea”.

„Ce contează, de exemplu, este cum mă simt când port o rochie. Ma îmbrac în așa fel încât să mă simt bine și sper că ținutele mele sunt interesante și pentru alții”.

Actrița din And Just Like That și-a exprimat în schimb supărarea față de reacțiile la „ridurile sau părul meu alb”: „Pur și simplu nu pot să fiu ceea ce alții se așteaptă să fiu”, a explicat ea.

Paparazzii au surprins-o pe Sarah Jessica Parker la plajă, în costum de baie

Cât despre lecțiile pe care le-a învățat în cei 57 de ani de viață: „Nu pot spune că mă simt mai bine în corpul meu, obișnuiam să petrec două ore pe un platou de filmare, iar genunchii și picioarele nu mă dureau”. „Dar mental, mă simt 100% mai bine. Cu timpul, acumulezi toată această experiență, cunoștințe, informații, faci greșeli. Cu cât înveți mai mult, cu atât știi cum să reacționezi mai bine și să faci față provocărilor, problemelor sau dezamăgirilor”, a concluzionat Sarah Jessica Parker. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri