Sarah Jessica Parker Photoshoot at SJP Shoe Store in NYC
Divertisment

Sarah Jessica Parker. Profimedia

Sarah Jessica Parker nu se teme că îmbătrânește: "Nu mă gândesc la vârsta mea. Nu știu dacă este o formă de negare"

Sarah Jessica Parker continuă să fie o inspirație pentru femeile de pretutindeni. Într-un interviu acordat Vogue Paris, starul din „Sex And The City” și-a spus părerea despre frumusețe, încredere în sine și înaintarea în vârstă, scrie marieclaire.com.

Sarah a mărturisit că nu se gândește cu teamă la vârsta ei. 

„Nu mă gândesc cu adevărat la vârsta mea, nu o văd ca pe ceva de care să-mi fac griji. Nu știu dacă este o formă de negare sau nu vreau sa înfrunt realitatea. Nu văd de ce aș încerca să opresc timpul. Desigur, îmi pasă de cum arăt și vreau să fiu prezentabilă. Dar, în orice caz, chiar nu pot controla ceea ce cred oamenii despre înfățișarea mea”.

„Ce contează, de exemplu, este cum mă simt când port o rochie. Ma îmbrac în așa fel încât să mă simt bine și sper că ținutele mele sunt interesante și pentru alții”.

Actrița din And Just Like That și-a exprimat în schimb supărarea față de reacțiile la „ridurile sau părul meu alb”: „Pur și simplu nu pot să fiu ceea ce alții se așteaptă să fiu”, a explicat ea.

Paparazzii au surprins-o pe Sarah Jessica Parker la plajă, în costum de baie

Cât despre lecțiile pe care le-a învățat în cei 57 de ani de viață: „Nu pot spune că mă simt mai bine în corpul meu, obișnuiam să petrec două ore pe un platou de filmare, iar genunchii și picioarele nu mă dureau”. „Dar mental, mă simt 100% mai bine. Cu timpul, acumulezi toată această experiență, cunoștințe, informații, faci greșeli. Cu cât înveți mai mult, cu atât știi cum să reacționezi mai bine și să faci față provocărilor, problemelor sau dezamăgirilor”, a concluzionat Sarah Jessica Parker. 

Cei trei copii ai cuplului Sarah Jessica Parker-Matthew Broderick, apariție rară pe covorul roșu. Ce mari și frumoși s-au făcut!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri