Gwyneth Paltrow/ Profimedia
Divertisment

Gwyneth Paltrow/ Profimedia

Cum arată Gwyneth Paltrow fără pic de machiaj la 50 de ani. Actrița, surprinsă de paparazzi în Beverly Hills

Gwyneth Paltrow are 50 de ani, dar nu se sfiește să apară în public fără pic de machiaj pe față. Actrița a susținut în nenumărate rânduri că apreciază frumusețea naturală, fiind un exemplu pentru multe femei de vârsta sa. 

Recent, vedeta de la Hollywood a fost surprinsă de paparazzi în timp ce lua o cină cu familia sa în Beverly Hills. În imaginile obținute de fotoreporteri, actrița nu a purtat deloc machiaj pe față, iar părul său era lăsat natural, fără vopsea. Cu toate acestea, ținuta aleasă de Gwyneth a arătat impecabil, ea purtând un top elegant negru și  pantaloni albi evazați, pe care i-a prins în talie cu o curea subțire neagră, asortând totul pantofi sport albi.  

Gwyneth Paltrow/ Profimedia
Gwyneth Paltrow/ Profimedia

Citește și: Regula de la care nu se abate Gwyneth Paltrow când vine vorba de cinele în familie. A preluat-o de la părinții ei

Gwyneth Paltrow a fost însoțită de soțul ei, Brad Falchuk, în vârstă de 52 de ani și de fiul lor, Moses Martin, în vârstă de 17 ani.

Gwyneth Paltrow/ Profimedia
Gwyneth Paltrow/ Profimedia

Gwyneth Paltrow dezvăluie motivul pentru care femeile încearcă să ascundă semnele îmbătrânirii

Gwyneth Paltrow a vorbit deschis despre cât de greu le este femeilor din Statele Unite să îmbătrânească, motivând că problema este de fapt la societate. Actrița în vârstă de 50 de ani susține că femeile „vor să îmbătrânească” și să nu fie „înghețate în timp”, însă le este rușine. 

Câștigătoarea premiului Oscar a mai spus că femeile nu se pot lăsa naturale în decursul vieții și sunt nevoite să apeleze la intervențiile estetice sau la diferite trucuri de înfrumusețare pentru a-și ascunde semnele îmbătrânirii. Aceasta este „o problemă culturală”, iar Gwyneth crede că acesta este, de fapt, motivul pentru care ele se simt rău atunci când înaintează în vârstă. 

Citește și: Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin, și Dakota Johnson, actuala iubită, au dat nas în nas la un eveniment

„Este o problemă a culturii, nu a noastră”, a declarat actrița. „Ca femei, vrem să fim sănătoase și să îmbătrânim frumos. Aceasta idee că ar trebui să fim înghețate în timp este una foarte ciudată”. 

Vedeta a mai spus că bărbații sunt considerați atrăgători atunci când îmbătrânesc și părul lor devine grizonant, însă femeile sunt judecate dacă au riduri sau fire albe de păr. 

„Este frumos să ai păr alb ca bărbat, dar atunci când oamenii văd o femeie de genul îi auzi: „Ce ai de gând să faci cu ridurile tale sau cu pielea îmbătrânită”. Societatea le face să le fie rușine”, a mai spus Paltrow. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri