Casa Reginei Consoarte Camilla/ Shutterstock
Divertisment

Casa Reginei Consoarte Camilla/ Shutterstock

Cum arată locuința preferată a reginei consoarte Camilla. Conacul valorează 850.000 de lire și nu este deloc pe placul regelui Charles

Regina consoartă Camilla se mândrește cu un conac luxos în Wiltshire, în valoare de 850.000 de lire sterline. Soția regelui Charles a obținut casa după divorțul de fostul ei soț. 

Cu toate că proprietatea arată impecabil, având o piscină în aer liber, grajduri și un râu care trece exact prin fața casei, aceasta nu este deloc pe placul lui Charles. Apropiații Camillei susțin că această casă este o reflectare fidelă a personalității ei, aducându-i aminte de „fata de la țară”, aceștia susținând că regina consoartă adoră să petreacă timp în această proprietate, să se relaxeze și să poată fi ea însăși, departe de viața regală. 

Citește și: Regele Charles şi regina consoartă Camilla publică prima lor felicitare de Crăciun

Având în vedere că proprietatea a fost achiziționată cu fonduri personale, aceasta nu face parte din portofoliul vast de locuințe al familiei regale britanice. Chiar dacă are acces la cele mai frumoase locuințe din Marea Britanie, inclusiv Palatul Buckingham și sasa lui Charles Highgrove din Gloucestershire, Camillei îi place să locuiască la casa sa din Wiltshire. 

Casa Reginei Consoarte Camilla/ Shutterstock
Casa Reginei Consoarte Camilla/ Shutterstock

Camilla a obținut locuința după ce a divorțat de fostul ei soț, Andrew Parker Bowles, și a locuit aici din 1996 până în 2003. 

Citește și: Regina Camilla a purtat pentru prima dată tiara Reginei Elisabeta la banchetul de stat ținut de Regele Charles

„Casa Ray Mill din Wiltshire este un conac istoric, din piatră, pe care Camilla l-a cumpărat la mijlocul anilor 1990, după ce prima ei căsătorie s-a încheiat. Regina Consoartă continuă să-și păstreze reședința privată. Rapoartele din presă o descriu adesea pe Camilla ca „o fată de la țară” și în acest sens, conacul este o reflectare fidelă a personalității ei. Ray Mill House vine cu o grădină uriașă, grajduri, o piscină în aer liber și o terasă elegantă. Ferestrele enorme au vedere la grădini luxuriante. Toate acestea demonstrează dragostea Camillei pentru natură și în aer liber. Interioarele sunt presărate cu detalii din lemn și mobilier din lemn de culoare închisă, fiind încă învăluite într-un sentiment de căldură. Dintre numeroasele case în care locuiește Camilla, probabil că aici se simte cel mai bine. La urma urmei, aceasta este reședința ei privată și o casă în care și-a petrecut mulți ani înainte de a se muta cu regele Charles în 2003”, a declarat expertul în design interior Deepa Mehta-Sagar și fondatorul Area Decor LLC din Dubai. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri