Hailey Bieber și Kendal Jenner la Coachella/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber și Kendal Jenner la Coachella/ Profimedia

Cum au fost surprinse Hailey Bieber și Kendall Jenner la Coachella. Cele două modele și-au arătat silueta în cele mai îndrăznețe ținute

Hailey Bieber și prietena ei cea mai bună, Kendall Jenner, s-au bucurat din plin de cea de-a treia zi a festivalului de muzică Coachella. Modelele și-au arătat siluetele de invidiat purtând cele mai îndrăznețe ținute. 

Atât soția lui Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, cât și starul din „The Kardashians”, în vârstă de 26 de ani, și-au arătat abdomenele lucrate intens la sala de fitness în timpul celui mai așteptat festival de muzică din California. Hailey a purtat un top scurt și mulat de un gri închis, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni evazați în nuanțe de alb și negru. Modelul și-a accesorizat ținuta cu un set de coliere subțiri și o brățară aurie și a purtat o pereche de pantofi sport albi, foarte lejeri. Mai târziu, aceasta și-a pus o jachetă supradimensionată din denim. În același timp, Kendall Jenner a optat pentru un top negru scurt, pe care l-a asortat cu o pereche de blugi albaștri, combinând totul cu o pereche de cisme negre din piele.

Hailey Bieber la Coachella/ Profimedia
Hailey Bieber la Coachella/ Profimedia

Citește și: Heidi Klum și Tom Kaulitz, fotografiați în ipostaze tandre la Coachella. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

De asemenea, ambele au purtat o mască de protecție neagră, respectând restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Cele două vedete au fost surprinse plimbându-se printre participanții de la festival, iar mai târziu s-au întâlnit cu Justin Bieber, fiind luate cu o mașină de golf de starul în vârstă de 28 de ani. 

Kendall Jenner la Coachella/ Profimedia
Kendall Jenner la Coachella/ Profimedia

Hailey Bieber, supărată foc după ce s-a spus că e însărcinată

Hailey Bieber, în vârstă de 25 de ani, s-a săturat să le tot răspundă fanilor săi în comentarii la întrebarea dacă este însărcinată și, mai mult, să tot audă zvonuri despre faptul că ea și cântărețul Justin Bieber așteaptă un copil. Într-un videoclip postat pe contul său de Tik Tok, vedeta a răbufnit și le-a transmis fanilor un mesaj dur. 

Citește și: Hailey Bieber, selfie fără urmă de machiaj și filtre, la câteva zile după ce a negat că este însărcinată

„Pentru cei care mă întreabă despre sarcină în comentarii de fiecare dată când postez: Lasați-mă în pace! Am alte lucruri de care să mă ocup acum. Nu am nimic de declarat. A trecut destul de mult timp și m-am săturat de asta. Vreau să mă lasați în pace. Vă implor, sincer! Este singurul lucru pe care vi-l cer. Lasați-mă în pace!”, a spus Hailey Bieber în postarea sa de pe rețeaua de socializare. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri