Meghan Markle și prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry își trăiesc dragostea în SUA. / Foto: Profimedia

Cum îl alintă Meghan Markle pe prințul Harry. Ducesei i-a scăpat acest detaliu în timpul primului episod din podcastul „Archetypes”

Meghan Markle este în centrul atenției după ce a fost lansat podcastul „Archetypes”, la care a muncit foarte mult. Primul episod a avut-o ca invitată pe buna prietenă a ducesei, Serena Williams, însă în timpul discuțiilor a apărut și prințul Harry, fiind o surpriză pentru urmăritori. 

La începutul conversației dintre Meghan și celebra sportivă, Harry poate fi auzit pe fundal, înainte ca ducesa de Sussex să-i facă un semn cu mâna și să-l salute. „Bună! Vrei să vii să ne saluți? Uite cine tocmai a intrat”, spune Meghan, în timp ce Harry o salută pe Serena. „Îmi place ce ai făcut cu părul tău. Este o atmosferă grozavă”, adaugă nepotul Reginei. Imediat după asta, prințul se hotărăște să le lase pe cele două să discute, iar Meghan dezvăluie un lucru foarte intim dintre ea și Harry, numindu-l pe acesta „iubirea mea”. 

În episodul de o oră din podcastul lui Meghan Markle, cele două au discutat cu femei celebre sau cu specialiste din diverse domenii despre cum le-au afectat etichetările de-a lungul timpului. Cu Serena a vorbit despre ambiție și despre cum acest atribut capătă conotații negative când vine vorba de reprezentantele sexului frumos.

Citește și: Cum arată Meghan Markle fără machiaj. Soția prințului Harry s-a afișat în cel mai natural mod

„Până să încep o relație cu soțul meu, nu am știut că ambiția este un cuvânt negativ”, a spus Meghan în cadrul podcastului, făcând referire la faptul că, de multe ori, în presă a fost catalogată drept o femeie care ar face orice pentru a-și atinge scopurile, avidă de putere și manipulativă.

Ducesa și-a amintit că la școala catolică de fete pe care a urmat-o în Los Angeles, unde a fost educată de măicuțe, a fost mereu încurajată să-și urmeze visurile și i-a fost împământenită ideea că viitorul ei nu are limite, ambiția fiind ceea ce avea nevoie pentru a reuși.

Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să-și reînnoiască jurămintele de nuntă în SUA

La mai bine de patru ani de când s-au căsătorit, ducii de Sussex ar intenționa să organizeze o nouă ceremonie în Statele Unite ale Americii, însă totul ar urma să fie surprins de camere, urmând să facă parte dintr-un show ce va fi difuzat de o platformă de streaming online.

Potrivit revistei Heat, cei doi încearcă acum să-și dea seama ce tip de ceremonie își doresc, dar și care sunt persoanele pe care și le doresc pe lista de invitați.

Citește și: Meghan Markle, despre un moment terifiant când nu a putut renunța la obligațiile regale: "Un calorifer luase foc în camera lui Archie"

”Doria, mama ducesei de Sussex, va fi invitată, însă ea va fi singurul membru al familie. Pe lista de invitați se vor afla și câțiva prieteni apropiați din SUA, precum Katherine și David Foster, Janina Gavankar, posibil să fie invitați și Priyanka și Nick Jonas, dar totul depinde de programul lor. Copiii vor avea rolurile lor, iar ei își vor scrie singuri jurămintele. Planul cel mare este să transforme totul ca într-o vacanță de familie și să fie, în același timp, și un fel de a doua lună de miere.”, a dezvăluit sursa respectivă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri