meghan markle
Divertisment

Meghan Markle / Foto: Profimedia

Cum arată Meghan Markle fără machiaj. Soția prințului Harry și-a arătat trăsăturile naturale și părul creț

Meghan Markle este una dintre cele mai urmărite persoane publice din lume, astfel că, la fiecare apariție ducesa de Sussex arată impecabil. Cu toate acestea, recent, soția prințului Harry s-a expus în cel mai natural mod posibil, fără pic de machiaj pe față. 

În mediul online au circulat fotografii cu Meghan Markle, realizate în timpul unui apel video, în care ducesa a vorbit despre noul său podcast „Archetypes”. Aceasta se afla în casa ei din Montecito, California, însă ce i-a surprins pe fani a fost faptul că nu purta deloc machiaj. De asemenea, aceasta nu și-a aranjat nici părul așa cum o făcea în mod normal, lăsându-și buclele naturale să-i cadă pe umeri. 

Citește și: Meghan Markle, despre etichetele care i-au fost puse: „Până să încep o relație cu soțul meu, nu am știut că ambiția e ceva negativ”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Podcastul, lansat recent de Meghan Markle, a fost un real succes. Fanii au urmărit-o pe fosta actriță cu sufletul la gură, fiind curioși de noile dezvăluiri ale acesteia din viața sa personală. În primul episod, soția prințului Harry a vorbit, printre altele, și de un eveniment înspăimântător care a avut loc în 2019, în timpul vizitei regale alături de prințul Harry în Africa.

Citește și: Dovada că tensiunea nu s-a domolit. Prințul Harry şi Meghan Markle vor merge în Marea Britanie, dar nu se vor întâlni cu William

În discuția cu Serena Williams, prima ei invitată și buna sa prietenă, Meghan a dezvăluit un incident petrecut pe când fiul ei avea doar câteva luni. În timpul turneului regal din 2019, care i-a dus și în Africa de Sud, Meghan și Harry l-au luat și pe băiețelul lor, care a rămas în grija unor ajutoare cât timp părinții lui își desfășurau activitățile.

„Archie era pregătit să meargă la culcare, iar noi am mers la o întâlnire oficială. Am ținut un discurs în fața unor fete și femei și, la sfârșit, când am urcat în mașină, ni s-a spus: «A avut loc un incendiu la reședință. A fost un foc în camera copilului»”, a povestit Meghan, care a mărturisit că ea și Harry au ajuns într-un suflet la casă, unde au găsit-o pe bona lor din Zimbabwe plângând.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri