kate middleton si printul william
Divertisment

Kate și William s-au distrat la meciul de polo călare. / Foto: Profimedia

Primul cadou pe care Kate Middleton l-a primit de la prințul William de Ziua Îndrăgostiților. Prințesa a ținut minte toate detaliile

Kate Middleton a împărtășit o poveste romantică de la începutul relației sale cu prințul William. În timp ce se afla într-o vizită la Piața Leeds Kirkgate din Leeds, Anglia, marți, pentru a-și promova noua companie caritabilă, prințesa a purtat o discuție interesantă cu un vânzător de flori. 

Soția prințului William s-a oprit la o tarabă din Kirkgate Market, unde florarul Neil Ashcroft i-a povestit despre afacerea lui și i-a oferit zambile în semn de apreciere și respect. Având în vedere că Ziua Îndrăgostiților este aproape, Ashcroft i-a spus prințesei: „Fără îndoială că William îți va cumpăra niște trandafiri roșii”, iar Kate a răspuns: „Nu cred că o va face”.

Citește și: Cum a reacționat Kate Middleton când un bărbat emoționat a rugat-o să facă un selfie cu ea. Momentul s-a viralizat pe rețelele sociale

Ashcroft, care vinde flori de 32 de ani, a declarat că i-a spus prințesei că îi va face o reducere: „I-am oferit o reducere. I-am pus că îi dau un card care să anuleze TVA-ul”, înainte de a a adăuga că soția lui William „s-a comportat foarte frumos”, relatează People

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în aprilie 2011. Aceasta a dezvăluit în urmă cu ceva timp că primul cadou pe care l-a primit de la soțul ei de Ziua Îndrăgostiților a fost un buchet de flori și o felicitare. Mai mult, gestul a venit și ca o consolare a faptului că cei doi nu au putut petrece ziua împreună, asta pentru că William se afla în timpul unui exercițiu militar al Royal Air Force. 

Cum se menține în formă Kate Middleton

Kate Middleton are un program încărcat, asta pentru că, pe lângă îndatoririle regale, reușește să fie alături și de cei trei copii ai săi. Deși are o bonă care o ajută cu cei mici, ea se implică la fel mult în educația și îngrijirea lor. 

Pe lângă aceste responsabilități, prințesa de Wales reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dezvăluind recent care este secretul său. Potrivit declarațiilor, soția prințului William încearcă să-și facă antrenamentele în timp ce își pregătește cei trei copii, pe prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, pentru școală.

Kate, în vârstă de 41 de ani, a găzduit joi o conferință de presă pentru echipa de rugby a Angliei, sărbătorind succesul acesteia în finala Cupei Mondiale a Ligii de Rugby, în noiembrie 2022. În timpul evenimentului, prințesa a povestit cum sunt diminețile la ea acasă și cum își face timp pentru fitness.

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Unul dintre sportivi a întrebat-o pe prințesa de Wales dacă merge la sală, iar aceasta a răspuns: „Alerg toată ziua după copii și ori de câte ori pot, îmi fac și exercițiile fizice. Câteodată sar și cu ei pe trambulină înainte de a-i duce la școală, dacă se pune”.

Kate Middleton și prințul William, care îi au împreună pe George, în vârstă de 9 ani, Charlotte, în vârstă de 7 ani, și Louis, în vârstă de 4 ani, sunt foarte pasionați de sport, iar copiii lor au moștenit acest interes.

„Suntem competitivi unul cu celălalt. Toți iubim sportul, iar Louis adoră rugby-ul. Ei sunt acum la vârsta la care le place să alerge”, a mai spus Kate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri