Demi Rose/ Foto: Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Foto: Instagram

Cum s-a afișat Demi Rose la o ceainărie din Londra. Decolteul generos a atras atenția tuturor

Demi Rose se folosește de atuurile sale pentru a ieși tot timpul în evidență. Modelul britanic în vârstă de 27 de ani știe cum să atragă atenția și nu ratează niciun moment pentru a-și expune formele voluptoase care au consacrat-o, indiferent de evenimentul la care participă. 

Recent, Demi și-a făcut apariția la o ceainărie din Londra. Aceasta și-a savurat ceaiul într-o după-amiază mohorâtă din Marea Britanie, însă nu oricum, ci îmbrăcată într-o ținută îndrăzneață. Nimic nou pentru frumoasa vedetă de pe Instagram, însă cu siguranță a reușit să atragă privirile celor din jur, mai ales că decolteul acesteia a fost unul uriaș. 

Citește și: Cum arată Demi Rose în realitate, când e pozată de paparazzi. A ieșit în salopetă scurtă și mulată la doar câteva grade Celsius

Modelul a optat pentru un corset negru, cu imprimeuri florare, care i-a scos bustul în evidență, acoperindu-și umerii goi cu cardigan din dantelă. Demi și-a asortat părul roșcat cu o beretă tipic franțuzească, de un vișiniu intens, iar machiajul i-a scos în evidență trăsăturile. 

„Tu ești ceașca mea de ceai”, a scris Demi Rose la descrierea imaginilor postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se menține Demi Rose într-o formă de invidiat

Demi Rose duce un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și mult sport. Ea a reușit să ajungă la această siluetă cu ajutorul alimentației sănătoase și a exercițiilor fizice intense. Modelul este atentă la ce consumă și nu face excese de produse și alimente care nu o ajută să se mențină la greutatea pe care și-o dorește. 

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele într-o rochie foarte mulată, cu un decolteu amețitor. Sute de mii de oameni i-au apreciat pozele

„La 1,57 metri nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt foarte încrezătoare cu corpul meu.

Am un antrenor personal uimitor. El creează întotdeauna cele mai bune programe de antrenament pentru ca eu să-mi ating obiectivele. Mă antrenez pe patru ori pe săptămână. De obicei lucrez fesele, abdomenul și îmi condiționez sesiunile corporale cu cardio. Nu consum mulți carbohidrați. La micul dejun mănânc de obicei ouă, prânzul trebuie să fie ușor, cu o salată de pui sau creveți. La cină îmi plac proteinele, cum ar fi pește cu legume sau sushi. Mănânc multe nuci. Plăcerea mea vinovată sunt nucile cu ciocolată sau nucile sărate”, a declarat Demi Rose. 

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri