Kim Kardashian/ Foto: Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Foto: Profimedia

Cum s-a afișat Kim Kardashian după ce s-a speculat că s-a despărțit de Odell Beckham Jr. Imaginile de pe plajă au făcut furori

Kim Kardashian și-a cucerit fanii cu noile fotografii postate pe contul său de Instagram. Fosta soție a lui Kanye West și-a etalat silueta într-un costum de baie provocator, în timp ce se bucura de vacanța în Insulele Turks şi Caicos. Postarea vine la scurt timp după ce s-a zvonit că vedeta s-a despărțit de Odell Beckham Jr.

Imaginile publicate pe rețeaua de socializare o arată pe Kim Kardashian pe plajă, în fața unui apus de soare spectaculos. Într-una dintre fotografii, Kim privește direct în aparatul de fotografiat, purtând un costum de baie alb și o fustă gri, în fundal fiind priveliștea apusului și nisipul fin din Insulele Turks și Caicos. Alături de fotografiile în care își etalează cu mândrie formele voluptoase, Kim a împărtășit și un videoclip cu valurile spumante care se loveau puternic de mal și cu apele albastre cristaline.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kim Kardashian, prima apariție publică împreună cu noul ei iubit. Vedeta și Odell Beckham Jr. nu-și mai ascund relația

Fotografiile din vacanță vin la scurt timp după ce s-a speculat că s-a despărțit de sportivul NFL, Odell Beckham Jr. Conform unor surse citate de Daily Mail, relația lor s-a încheiat după șase luni, însă nu se știe care a fost motivul despărțirii. Recent, Kim își exprimase dorința de a avea un copil cu celebrul sportiv. 

Primele zvonuri privind o relație între Kim Kardashian și Odell au apărut în septembrie 2023. Cei doi au început să iasă împreună la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de partenera lui Lauren Wood, alături de care are și un fiu, Zydn, născut în februarie 2022.

Relația lor a devenit tot mai serioasă, iar în februarie o sursă a declarat că fotbalistul nu-și dorește să fie în lumina reflectoarelor sau să apară în presă, așa cum s-a întâmplat atunci când Kim Kardashian era căsătorită cu rapperul Kanye West: „Este o persoană mai discretă decât Kardashian”. 

Citește și: Regula pe care Kim Kardashian i-a impus-o Biancăi Censori atunci când iese cu fiica ei. Cum s-a afișat soția lui Kanye cu North

Conform Daily Mail, numele lui Odell a fost asociat cu cel al surorii vedetei, acesta având o pasiune pentru Khloe Kardashian în urmă cu opt ani, în 2016. De asemenea, sportivul pare să fie un apropiat al familiei Kardashian, întrucât acesta a lucrat cu sora ei mai mică, Kendall Jenner, la o campanie pentru o pastă de dinți lansată în 2021.

„Kim face eforturi pentru a fi cât mai discretă în ceea ce privește viața amoroasă, cel puțin pentru moment”, a mai precizat un apropiat al vedetei, adăugând: „Vrea să-și protejeze viața personală mai mult decât a făcut-o până acum”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri