Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Cum se comportă Meghan Markle și prințul Harry atunci când nu știu că sunt filmați. Imaginile cu cei doi sunt virale

Meghan Markle și prințul Harry sunt în centrul atenția în ultima perioadă, după ce prima parte din documentarul lor a fost lansată pe o platformă de streaming. Ducii de Sussex și-au dorit să le spună tuturor povestea lor și și-au expus o mare parte din viața personală în cadrul acestui documentar. 

Într-una din scenele expuse în producția video, Meghan și Harry au vorbit despre momentul când și-au anunțat logodna. Cei doi au realizat un interviu în 2017, după ce ducele de Sussex a cerut-o în căsătorie pe fosta actriță în grădina Palatului Kensington, în cadrul căruia au povestit cum a decurs cererea și le-au arătat fanilor inelul de logodnă, care conținea diamante din Botswana și o piatră prețioasă din colecția de bijuterii a prințesei Diana. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Citește și: Meghan Markle s-a folosit de contul de Instagram secret al prințului Harry pentru a-l cunoaște cu adevărat: „Cel mai bun barometru”

În timpul interviului, au existat câteva momente când microfoanele au fost oprite, iar Meghan și Harry au crezut că și camerele de filmat au fost închise. Cu toate acestea, videoclipul cu cei doi la acel moment au arătat cum se comportă, de fapt, ducii de Sussex atunci când nu sunt filmați. Imaginile au fost făcute publice de publicația Global News și îi arată pe aceștia foarte relaxați, glumind și râzând unul la celălalt. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fiul Regelui Charles și fosta actriță din „Suits” au povestit în detaliu, în cadrul documentarului, cum a decurs cererea în căsătorie. Momentul romantic a avut loc în gradina Palatului Kensington. Harry a declarat că ar fi vrut ca cererea să aibă loc mai devreme, însă a trebui să-i ceară acordul Reginei Elisabeta. 

Citește și: Declarațiile lui Meghan Markle au fost infirmate de fostul secretar privat al prințului Harry: „A fost pregătită pentru toate”

„Nu am putut să o fac în afara Regatului Unit, astfel că am cerut-o în grădină”, a declarat prințul Harry. Apoi, ducele a aranjat în curte un picnic la lumina lunii și a unor lumânări electrice. Deși a avertizat-o pe Meghan să „nu se uite”, într-un videoclip expus în cadrul documentarului actrița este surprinsă șoptindu-i prietenei sale la telefon: „O, doamne, Jess. Se întâmplă!”. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

O fotografie realizată la acel moment îl arată pe Harry stând în genunchi și ținând o cutie cu un inel strălucitor în mână, fiind acompaniat de câinele lui Meghan, Guy. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri