Meghan Markle si printul Harry
Divertisment

Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Cum comunicau Meghan Markle și prințul Harry înainte să-și facă relația publică: „Puneam alarma la ora 4:00 dimineața”

Meghan Markle și prințul Harry s-au cunoscut în 2016, formând în prezent unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lume. Cei doi au încercat să-și păstreze mult timp relația departe de ochii curioșilor, iar în toată această perioadă au comunicat foarte greu. 

După cinci luni în care s-au iubit în secret, Harry și Meghan au făcut publică relația lor, putând în sfârșit să fie împreună și să nu se mai ascundă. Înainte de a se expune, cei doi au luptat din greu pentru a comunica, mai ales că se aflau pe continente diferite. 

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați din nou pentru dezvăluirile făcute în documentar: ”Parcă sunt doi adolescenți!”

Meghan și Harry au început inițial să discute pe Instagram, înainte să se întâlnească pentru prima dată la un pub din Londra. Când și-au dat seama că lucrurile devin serioase, cei doi au încercat să rezolve problema distanței dintre ei și să comunice cât de mult pot, luptându-se cu programul încărcat dar și cu fusul orar. 

Fosta actriță a recunoscut în cadrul interviului de la BBC, când și-au anunțat logodna, că distanța a fost una dintre cele mai mari provocări de la începutul relație lor. „A fost o alegere. Când ne-am dat seama că lucrurile dintre noi sunt serioase am știut că trebuie să investim timp și energie, și orice a fost nevoie, pentru ca această relație să funcționeze. Cu programul de filmare nu a fost deloc ușor. La asta s-au mai adăugat și multe zboruri”.

Prințul Harry a glumit în cadrul interviului că Meghan nu avea habar ce fus orar era în perioada când aceștia se întâlneau, iar ducesa de Sussex a confirmat spusele soțului ei cu un zâmbet inocent. Meghan Markle juca atunci rolul lui Rachel Zane în serialul „Suits”, având un program foarte încărcat în Canada. Cu toate acestea, călătorea în Marea Britanie câteva zile pe săptămână pentru a se vedea cu Harry, iar apoi se îndrepta din Londra direct pe platoul de filmare. 

Citește și: Cum se comportă Meghan Markle și prințul Harry atunci când nu știu că sunt filmați. Imaginile cu cei doi sunt virale

„Venea aici patru zile sau o săptămână, apoi se întorcea și se îndrepta direct la filmări. Dimineața era pe set”, a spus Harry, în timp ce Meghan a spus: „Puneam alarma în fiecare zi la 4:00 dimineața”. 

„Încercarea de a fi cât mai aproape unul de celălalt, locuind în pe două continente diferite, la distanță de cinci ore, are provocările sale. Dar am făcut ca totul să funcționeze și acum suntem aici, așa că nu putem fi mai fericiți”, a mai spus Harry. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri