Carmen Brumă
Divertisment

Carmen Brumă / Foto: Facebook

Cum să mănânci ce-ți dorești de Sărbători fără a te îngrășa. Cinci reguli simple de la Carmen Brumă pentru a rămâne cu silueta intactă

La 45 de ani, Carmen Brumă este exemplul viu că silueta se poate schimba radical cu disciplină și muncă. Adeptă a unui stil de viață sănătos, pe care l-a îmbrățișat acum mult timp, când a și slăbit peste 30 de kilograme, aceasta și-a și făcut o carieră din a-i învăța pe alții să-și atingă cea mai bună formă fizică.

De sărbători, tentațiile principale sunt în farfurie, dar Carmen ne învață ce să facem pentru a gusta din tot ce ne place fără ca silueta să aibă de suferit. 

Citește și: Are 45 de ani, dar silueta unei puștoaice de 25. Carmen Brumă, fabuloasă în costum de baie, în Grecia: ”Ești zeiță!”

Carmen Brumă a venit cu sfaturi prețioase, pe pagina ei de Facebook, pentru cei care sunt preocupați de eventualele kilograme în plus pe care le-ar putea dobândi de Crăciun și Revelion.

Iată cele cinci reguli simple care ne ajută să mâncăm din toate de sărbători, iar silueta să nu aibă prea mult de suferit:

  • Gustă din fiecare preparat la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara.
  • Mănâncă două sau trei mese principale care să conțină salată din legume proaspete.
  • Mănâncă desertul la sfârșitul mesei, nu între mese sau în loc ce masă, astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare. Excepția este masa de seară la care te abții de la desert.
  • Înainte sau după masă fă mișcare: o oră de plimbare sau mers alert, alergare sau antrenamentele din porgramele mele, pe care le poți face acasă, sunt scurte, eficiente și nu ai nevoie de accesorii.
  • Nu bea mai mult de trei pahare de alcool pe zi. Pentru fiecare pahar cu alcool, bea 300 ml de apă plată.

Citește și: Ce face Carmen Brumă pentru a nu se îngrășa în vacanță. Trucuri de la cea mai în formă vedetă

Foto: Facebook, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?