Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Kate Middleton/ Profimedia

Kate Middleton, cu degetele bandajate la cea mai recentă apariție. Ce a pățit prințesa înainte de a merge în vizită la închisoare

Kate Middleton a stârnit îngrijorare zilele trecute atunci când a vizitat recent închisoarea HMP High Down din Surrey, Anglia. Soția prințului William s-a accidentat la o mână, având degetele bandajate. 

Înainte de Săptămână de conștientizare a dependenței, prințesa de Wales a vizitat închisoarea HMP High Down din Surrey, Anglia, pentru a afla totul despre eforturile depuse de organizația The Forward Trust, pe care o conduce și care ajută deținuții din închisoare să scape de dependențele pe care le au. 

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Închisoarea HMP High Down este de categoria C, aceasta fiind pentru deținuții de profil inferior, descriși drept cei în care nu se poate avea încredere în condiții deschise, dar care este puțin probabil să încerce să evadeze, potrivit site-urilor de specialitate. Astfel că, deși este prințesă, Kate Middleton nu a beneficiat de tratament special, ci a trecut prin toate procedurile de securitate pentru vizitatori, înainte ca acestora să li se permită să intre în instituție. 

Citește și: Prima întâlnire dintre Kate Middleton și regina Elisabeta, fără prințul William. Ce s-a întâmplat de fapt

În timpul vizitei la închisoare, prințesa a dezvăluit că a suferit o accidentare la mână din cauza trambulinei de la locuința sa din Windsor. Prințesa de Wales a explicat, prin intermediul unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington, că nu a fost vorba despre ceva grav.

„O rană mică, nimic grav”, a transmis un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Deținuții de la HMP High Down lucrează cu reprezentanții organizației The Forward Trust pentru a avea parte de sprijin în ceea ce privește nevoile lor de a renunța la diverse dependențe. Programul The Bridge îi ajută pe bărbați să renunțe la consumul de alcool sau droguri, de intensități diferite.

Kate Middleton/ Profimedia
Kate Middleton/ Profimedia

Prin intermediul organizației conduse de Kate Middleton, prizonierii beneficiază de ajutor și pentru a se implica în cursuri bazate pe restabilirea unei comunicări sănătoase și a încrederii între cei dragi.

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Kate Middleton și Meghan Markle. Gestul care a trădat-o pe prințesă: „A fost un eveniment tensionat”

Înainte de a pleca de la închisoarea HMP High Down, partenera de viață a moștenitorului tronului britanic a vizitat The Clink, un restaurant din incintă care instruiește deținuții în domeniul ospitalității. Aici s-a întâlnit cu foști prizonieri și cu absolvenți ai organizației The Forward Trust.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri