AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Inside
Divertisment

Photo by Earl Gibson III/Getty Images

Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones. Actrița și-a arătat silueta incredibilă într-un videoclip în timp ce făcea yoga

Catherine Zeta-Jones le-a dezvăluit fanilor cum reușește să se mențină în formă într-un videoclip postat pe pagina ei de Instagram în care și-a arătat silueta de invidiat. Actrița în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă în timpul unei sesiuni de yoga. 

Mamă a doi copii, Catherine Zeta-Jones a purtat o pereche de colanți  și o bustieră, în timp ce executa câteva exerciții de yoga în interiorul casei sale, pe o muzică liniștitoare. Actrița a dezvăluit alegerea surprinzătoare a muzicii pe care se antrenează, iar fanii au reacționat imediat. 

„Întrebare... mai ascultă cineva muzică de cabaret pe salteaua de yoga? „Om…….””, a scris aceasta la descrierea clipului postat pe rețelele de socializare. 

Citește și: Catherine Zeta-Jones, în costum de baie, în timpul unui antrenament. Imaginile sunt virale: ”Ești uimitoare!”

Fanii s-au grăbit să comenteze alegerea ei, în timp ce alții nu s-au putut abține să nu-i complimenteze silueta: „Nu merge cu yoga, dar ai făcut-o perfect”/ „Ai o figură atât de frumoasă și grațioasă”.

Nu este prima dată când Catherine Zeta-Jones le împărtășește fanilor ei videoclipuri în care se antrenează, aceasta având, pe lângă yoga, și alte activități pentru a se menține în formă. Într-un interviu acordat revistei W, actrița a dezvăluit că rutina ei de exerciții implică „înot, tenis, Peloton, sala de sport de acasă și dansul tip tap”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce dietă ține Catherine Zeta-Jones

În ceea ce privește dieta ei, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit recent tot ce mănâncă într-o zi într-un videoclip, iar alimentația sezonieră joacă un rol major. 

„În orele de iarnă, sunt o fată de terci”, a spus ea despre ceea ce mănâncă la micul dejun, pe care îl consumă cu banane și afine. Apoi, când va veni sezonul de vară, va trece la granola, iaurt și fructe. Aceasta a subliniat că întotdeauna mănâncă micul dejun și are trei mese pe zi, iar una dintre preferatele ei este salata.

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au aniversat 21 de ani de căsnicie. Mesajele făcute publice pe internet i-au emoționat pe fani

„Mănânc o salată la fiecare masă, în afară de micul dejun, pentru că pur și simplu o ador”, a dezvăluit ea, împărtășind că amestecul ei preferat de salată include spanac, rucola, nuci de pin, roșii de fermă și o bucată de brânză albastră. „Pe lângă salată mai pun un pui la grătar, cod la grătar sau uneori vinete umplute, ceva ușor care să nu mă îngreuneze foarte mult”, a continuat aceasta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri