jennifer3
Divertisment

Jennifer Aniston, Foto: Profimedia

Poartă aceeași mărime la haine ca în tinerețe. Jennifer Aniston dezvăluie trucurile la care apelează pentru a rămâne în formă

La 50 de ani, Jennifer Aniston și-a păstrat aceeași silueta din tinerețe, motiv pentru care multă lume își dorește afle în ce constă secretul acesteia. Astfel, actrița din "Friends" a dezvăluit într-un interviu pentru People câteva dintre trucurile la care apelează pentru a se menține în formă.

Potrivit interviului acordat de aceasta, Jennifer sare peste micul dejun, urmează o dieta intermitentă și participă la lecții de Pilates, pe lângă viața agitată pe care o duce la Hollywood.

"Fac un fel de post intermitent în mod natural, pentru nu îmi place să iau micul dejun. Îmi place beau o ceașcă de cafea și iau o capsulă de colagen ", a împărtășit ea publicației.

Vedeta, care a devenit purtător de cuvânt al proteinelor vitale, spune despre colagen face minuni în cazul „părului, unghiilor, pieli, rezistenței și articulațiilor”.

În ciuda alimentației atent aleasă, Aniston recunoaște  mănâncă și carbohidrați din când în când: „Am început să fiu mai permisivă, îmi dau voie mănânc paste, un sandwich. Toată lumea se teme foarte mult de coșul cu pâine, iar eu nu mă mai tem. Atâta timp cât totul se face cu moderație. Există ceva legat de carbohidrați pe care corpul meu îl apreciază, de parca mi-ar spune: „ Oh, mulțumesc! De ce mă privezi de lucrurile pe care le iubesc? ”, A adăugat vedeta din "The Morning Show".

Citește și: Charlene de Monaco are probleme de sănătate și este blocată în Africa de Sud. Nu poate sărbători 10 ani de căsnicie alături de soțul ei

Despre Pilates, Jennifer a dezvăluit și-a reluat sesiunile, după accidentarea suferită în timpul unui antrenament fizic. „În octombrie, spatele mi-a cedat. Făcusem un antrenament foarte greu și apoi într-o zi am încercat să mă ridic și nu am putut. Am căzut literalmente pe podea și am fost nevoită fac un RMN. Am descoperit am un disc ieșit de 9 mm, ceea ce este foarte intens. Așa că întregul meu antrenament a trebuit să se schimbe. Iar Pilates îți lucrează cu adevărat corpul într-un mod foarte blând”, a spus ea.

Jennifer Aniston, 51, shows off her toned tum in sexy campaign shoot as she joins collagen brand Vital Proteins

Cu toate acestea, Jennifer încă nu și-a revenit în totalitate, fapt ce nu-i îngăduie să se întoarcă la activitatea fizică preferată: jogging.

„Nu am reușit să alerg de atunci, activitate pe care iubesc o fac. Voi începe să încorporez asta treptat în antrenamentele mele", a adăugat Aniston.

Citește și: Jennifer Aniston a mers la terapie din cauza unei întrebări constante din partea familiei: Le-am cerut să-mi dea pace

Tot în cadrul interviului, actrița a dezvăluit și faptul a apelat la terapie și meditație pentru santatea ei mintală. „Chiar mi-a fost de folos terapia. Fiind o persoană publică, există o mulțime de lucruri uimitoare care vin cu asta. Dar există, de asemenea, o mulțime de lucruri dure, pentru că suntem doar niște oameni priviți ca niște ținte, a remarcat ea. "Meditez în fiecare zi, mă așez în liniște și scriu".

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri