Dakota Johnson/ Profimedia
Divertisment

Dakota Johnson/ Profimedia

Dakota Johnson, accident vestimentar pe covorul roșu. Vântul i-a ridicat rochia la spate și a lăsat la vedere mai mult decât trebuia

Dakota Johnson a fost protagonistă unui moment neașteptat pe covorul roșu la premiera filmului „Daddio” în cadrul Festivalului de Film Tribeca din New York. Actrița în vârstă de 34 de ani a avut un accident vestimentar atunci când o rafală de vânt i-a ridicat rochia subțire, dezvăluind mai mult decât intenționa.

Îmbrăcată într-o rochie albastră cu bretele subțiri și dantelă în zona bustului, Dakota a strălucit pe covorul roșu. Sub materialul semitransparent al piesei vestimentare, actrița a purtat lenjerie intimă din dantelă, care s-a asortat perfect cu ținuta, completând totul cu o pereche de sandale negre cu toc.

Dakota Johnson/ Profimedia
Dakota Johnson/ Profimedia

Citește și: Dakota Johnson, la tv și pe străzile din New York într-o rochie transparentă pusă peste un body mulat și cizme peste genunchi

Coafura elegantă, care i-a lăsat câteva șuvițe să-i cadă rebele pe umeri, dar și machiajul impecabil care i-a accentuat trăsăturile superbe și i-a pus în evidență ochii albaștri, au întregit look-ul spectaculos. De asemenea, Dakota și-a etalat și colecția de tatuaje, vizibile pe picior, brațe și spate, adăugând o notă personală ținutei sale, iar ca accesorii, ea a optat pentru un colier lung cu un șnur negru și un pandantiv cu smarald.

Dakota Johnson/ Profimedia
Dakota Johnson/ Profimedia

Accidentul vestimentar s-a produs atunci când vedeta de la Hollywood semna autografe pentru fani, amintind de celebra scenă a lui Marilyn Monroe. 

Citește și: Dakota Johnson are un fizic de invidiat. Actrița a atras toate privirile într-o rochie impresionantă cu spatele gol

În „Daddio”, Dakota Johnson joacă alături de Sean Penn într-o dramă ce are loc aproape integral într-un taxi, pe parcursul unei călătorii prin New York. Filmul, scris și regizat de Christy Hall, a fost inițial conceput ca o piesă de teatru și explorează o conversație profundă între un șofer de taxi și pasagerul său.

Filmul „Daddio” va fi lansat în cinematografe pe 28 iunie. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri