dan negru si sotia
Divertisment

Dan Negru și soția lui, Codruța / Foto: arhivă personală

Dan Negru, detalii rare despre căsnicia cu Codruța, de profesie medic stomatolog. "Mă bucur că nu face parte din lumea mea"

Rare sunt ocaziile în care Dan Negru lasă la lumină detalii sau imagini cu familia sa. Prezentatorul tv în vârstă de 52 de ani, amfitrion al celor mai memorabile Revelioane de pe micul ecran, este căsătorit cu Codruța și tatăl a doi copii, fată și băiat, Dara și Bogdan.

De 17 ani, Dan Negru este căsătorit cu Codruța, de profesie medic stomatolog. Faptul că ea nu face parte din lumea mondenă a oferit un echilibru cuplului și familiei. Cei doi s-au cunoscut în Timișoara.

Citește și: Kitty Cepraga, despre divorțul de acum doi ani, după 15 ani de căsnicie: “Nu cred că te refaci niciodată”. Ce spune despre fiica ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Era studentă la Stomatologie. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie. Nu cred că ideea de îndrăgosteală are un termen sau o expresie. Nu e ca o piatră, e mai degrabă ca un aluat, îl frămânți mereu. Asta facem", a declarat Dan Negru, pentru revista Viva, despre momentul primei întâlniri cu Codruța.

Dan Negru, despre mariajul cu Codruța: "Căsătoria a venit de la sine, fără clișee romantice"

Secretul mariajului lor este faptul că se respectă și se acceptă cu calități și defecte. "Suntem două persoane imperfecte care refuzăm să renunțăm unul la altul. Asta ține orice căsătorie în viață. Să găsești persoana care-ți respectă ciudățeniile și imperfecțiunile e un lucru mare în viață. Dacă îți găsești și meseria care să te împlinească, atunci Dumnezeu te-a ales ca fiind unul de-al Lui pe pământul ăsta. Noi doi așa ne considerăm", a mai spus Dan.

Citește și: La 85 de ani, Adriana Iliescu nu se lasă și luptă pentru a-i lăsa moștenire fiicei ei. E în procese de 15 ani

Iubirea a crescut treptat și s-a materializat într-o căsnicie fericită.

"Căsătoria noastră a venit de la sine, fără clișee de filme romantice. Cu liniște și bucurie, așa cum decurge și azi, după mulți ani. Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după. Am învățat asta din familie. Ai noștri, toți, au avut o singură căsătorie. Părinții mei au fost împreună 50 de ani, până la moartea tatălui, bunicii din ambele familii, socrii mei, cumnații mei, toți am avut și avem căsătorii durabile, fără divorțuri. Uitându-mă acum în familiile noastre, nu reușesc să găsesc niciun divorț. Conviețuirea în cuplu cred că se învață și din familie. Îi avem ca model pe Tom și Jerry. Se tachinează, dar nu pot să trăiască unul fără altul. (...)  După ce au apărut copiii, viața noastră s-a schimbat, dar fără să ne afecteze pe noi ca și cuplu. Ne-am păstrat viața noastră și am îmbunătățit-o cu cea a copiilor", a mai povestit prezentatorul tv.

Dan Negru, despre decizia de a nu-și arăta des copiii

Citește și: Monica Tatoiu, despre Irinel Columbeanu, rămas fără avere și ajuns la azil: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii lui!”

"Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-și trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins. Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde, pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei... Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară", scria Dan Negru pe Instagram, în dreptul unei poze de anul acesta, din septembrie, când era cu familia în vacanță.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?