kim kardashian (23)
Divertisment

Kim Kardashian West, Pete Davidson. Met Gala 2022. Profimedia

De ce s-au despărțit Kim Kardashian și Pete Davidson. O sursă apropiată a rupt tăcerea: ”Era complet epuizată!”

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit după nouă luni de relație. Potrivit unei surse apropiate celor doi, timpul petrecut la distanță unul de celălalt și programele încărcate au fost motivele pentru care aceștia au decis să pună punct relației, anunță E!News. Alte surse, însă, pun această separare pe seama diferenței de vârste, potrivit Page Six

Kim Kardashian, care a fost căsătorită cu rapperul Kanye West, alături de care are patru copii și Pete Davidson au început să iasă împreună în luna noiembrie. Ei și-au confirmat relația după ce s-au sărutat în cadrul emisiunii ”Saturday Night Live”, iar la scurt timp relația lor a devenit extrem de serioasă. Atât de serioasă încât el și-a făcut mai multe tatuaje dedicate vedetei TV, inclusiv unul care spune ”iubita mea e avocat”, ceea ce Kim nu este încă, deoarece nu a trecut de niște examene.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Kim Kardashian și North West au arătat uimitor în ținute asortate, la Săptămâna Modei de la Paris

Totodată, o sursă citată de Page Six a explicat că diferența de vârstă dintre cei doi ar fi fost motivul separării, Pete având doar 28 de ani, în timp ce Kim are 41.

”Pete are 28, Kim, 41. Sunt prea multe diferențe între ei.”, a explicat sursa respectivă, adăugând: Pete e spontan și impulsiv, își dorește ca ea să zboare la New York, în timp ce Kim are patru copii și nu-i e chiar atât de ușor. Are nevoie să se concentreze pe creșterea acestora.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Citește și: Criticată pentru că a slăbit rapid înainte de Met Gala, Kim Kardashian spune că a dat jos și mai mult: "Mi-am schimbat stilul de viață"

De asemenea, sursa respectivă a dezvăluit că în timp ce Davidson este implicat în diferite proiecte, Kardashian are numeroase responsabilități, pe lângă cele de mamă, și anume filmează show-ul ”The Kardashians” și conduce câteva afaceri, motiv pentru care ea este ”complet epuizată de această relație și de ce se mai întâmplă în viața ei.”

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West în aprilie 2022

Kim Kardashian a devenit oficial singură în luna martie a acestui an, după ce un judecător din Los Angeles a pronunţat divorţul său de Kanye West, cu care vedeta s-a căsătorit în 2014, informează AFP.

Vedeta de reality-show Kim Kardashian s-a prezentat în faţa instanţei prin internet, însă Kanye West a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat faţă de desfacerea căsătoriei.

Citește și: Kim Kardashian, surprinsă în piscină în toiul nopții. Vedeta arată uimitor într-un costum de baie negru

Rapperul, care şi-a schimbat oficial numele în "Ye", s-a opus acestei despărţiri şi i-a cerut în mai multe rânduri lui Kim Kardashian, pe reţelele sociale, să se împace.

Kim Kardashian a solicitat divorţul anul trecut, după luni de zvonuri apărute în presă cu privire la problemele sale conjugale şi tulburările de sănătate mintală ale rapperului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri