Dean McDermott și Lily Calo
Divertisment

Dean McDermott s-a afișat cu noua iubită, Lily Calo, după despărțirea de Tori Spelling. / Foto: Profimedia

Dean McDermott s-a afișat cu noua iubită, după despărțirea de Tori Spelling. Are 5 copii cu actrița cu care a fost însurat 17 ani

Dean McDermott, bărbatul cu care Tori Spelling a fost căsătorită 17 ani și cu care are cinci copii, s-a afișat alături de noua lui iubită. Nu oricum, ci în ipostaze care trădează cât este de îndrăgostit de ea.

Lily Calo este femeia cu care Dean McDermott a început să se afișeze de câteva zile. Prima dată, fotografii din Los Angeles i-au surprins de mână, pe stradă, iar a doua oară, în timp ce-și dădeau săruturi și îmbrățișări în parcarea aeroportului. Bărbatul și-a condus iubita la aeroport și și-a luat rămas bun de la ea, a ajutat-o cu bagajele și a sărutat-o de rămas bun. Lily Calo are 32 de ani și este directoare a companiei Conscious Community Global, din Los Angeles, scrie Page Six.

Citește și: Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze: “Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”

În aceeași perioadă, Tori Spelling și cei cinci copii treceau prin momente pline de tensiune. Zilele trecute, au fost nevoiți să evacueze casa în care stau cu chirie, după ce în locuința învecinată, un bărbat înarmat ținea un ostatic. În ultimele luni, Tori și copiii au avut clipe sensibile de depășit. Au probleme financiare, au locuit în moteluri și chiar și în rulotă, la o diferență foarte mare de cum au trăit până acum. De altfel, nici problemele de sănătate nu au ocolit familia.

Tori Spelling și Dean McDermott, despărțire după un mariaj de aproape 18 ani. Nu se știe dacă au divorțat

Nu se știe dacă Tori și Dean au divorțat oficial, dar în vara acestui an, actorul canadian de 56 de ani posta pe Instagram un mesaj pe care l-a șters la câteva ore după ce l-a făcut public. De atunci, și el, și Tori au păstrat tăcerea pe marginea acestui subiect.

Citește și: Mama lui Tori Spelling, criticată pentru că trăiește în lux, în timp ce fiica și nepoții stau în moteluri și rulote: “Ajută-ți copilul”

“Cu mare tristețe și o inimă foarte grea, vă anunț că după o căsnicie de aproape 18 ani și cinci copii împreună, eu și Tori am decis să pornim pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie de unii singuri. Vom continua să lucrăm împreună din postura de părinți iubitori, pentru a ne ghida și iubi copiii în aceste momente dificile”, a transmis McDermott.

“Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People

Tori Spelling și Dean McDermott s-au căsătorit în mai 2006 și și-au reînnoit jurămintele patru ani mai târziu. Au cinci copii împreună: fiicele Stella și Hattie și fiii Liam, Finn și Beau.

În ultimii ani au tot existat zvonuri cu privire la problemele din familia lui Spelling, însă, de fiecare dată, a stins cumva speculațiile. McDermott a și recunoscut deschis, în 2014, că și-a înșelat soția de mai multe ori.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri