The Duchess Of Sussex Undertakes Her First Official Engagement With Queen Elizabeth II
Divertisment

Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle. Getty Images

Declarațiile lui Meghan Markle au fost infirmate de fostul secretar privat al prințului Harry: „A fost pregătită pentru toate”

În documentarul lansat de curând, Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri despre începutul relației sale cu prințul Harry. Fosta actriță a declarat că nu a primit ajutor din partea Familiei Regale, ci a trebuit să învețe singură regulile și modul în care aceasta ar trebui să se comporte în societate în momentul în care a devenit soția lui Harry. 

Meghan a susținut că nu a avut parte de o pregătire pentru noul ei rol, însă fostul secretar privat al prințului Harry, Ed Lane Fox, cunoscut sub numele de „Elf”, a infirmat toate declarațiile ducesei de Sussex. Acesta a declarat că soția lui Harry a primit o „fișă cu informații” în prealabil care a cuprins toate detaliile pe care aceasta trebuia să le știe, despre la modă, familia regală, șefii de departamente, doamnele de serviciu, arta din Marea Britanie, Comisia de caritate și viața publică. 

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri despre ruptura dintre Meghan Markle și tatăl ei: ”Dacă n-ar fi fost cu mine, atunci el ar fi fost lângă ea!”

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În cadrul primelor episoade din documentarul, care a fost lansat săptămâna trecută, Meghan a spus că nu avea cunoștințe despre ce presupune o plimbare, cum se face o reverență și nici măcar despre imnul național, pe care a mărturisit că l-a învățat pe de internet. 

„Atunci când m-am alăturat familiei regale, știam că există un protocol pentru modul în care se fac lucrurile. Îmi amintesc de acel film vechi „Princess Diaries”, cu Anne Hathaway. Nu a existat niciun curs și nicio persoană care să-ți zică cum să te comporți. A trebuit să învăț toate aceste lucruri singură”, a declarat Meghan Markle. 

Ed Lane Fox, fostul secretar privat al prințului Harry, a ținut să o contrazică și a declarat pentru The Times că ducesa „a fost pregătită pentru toate”. „Nivelul de sprijin a fost intens. A primit ajutor și acces la oricine și i s-au dat chiar și cărți de unde să învețe despre protocol.”

Motivul pentru care prințul Harry i-a spus lui Meghan Markle să nu le zâmbească paparazzilor

Într-unul dintre episoadele publicate deja pe platforma de streaming, prințul Harry și Meghan Markle au povestit despre cum a început relația lor de dragoste. Atunci când s-a aflat că cei doi formează un cuplu, presa a fost pe urmele fostei actrițe, dorind să obțină fotografii cu aceasta în toate ipostazele

Meghan a povestit că viața ei s-a schimbat radical după ce s-a aflat că se întâlnește cu prințul Harry. Aceasta a fost hărțuită de paparazzii, fiind urmărită la orice pas. 

„Îmi amintesc că mergeam să iau flori, iar în momentul când am ieșit din florărie am văzut vreo 9 sau 10 fotografi care se aflau de cealaltă parte a străzii. Au blocat circulație și i-am auzit spunând: „Ce mai faci Meghan?”. Le-am răspuns: „Mulțumesc bine. Stați la căldură, băieți!”. Harry mi-a spus atunci că nu am voie să vorbesc cu ei și nici să zâmbesc. I-am spus că încerc să fiu plăcută și că nu știu cum să procedez, pentru că nu m-am confruntat cu asta înainte. El mi-a spus atunci că e corect cum procedez, dar presa din Marea Britanie spune că îmi place atenția”, a povestit Meghan Markle în cadrul documentarului. 

Citește și: Mama lui Meghan Markle a știut imediat că prințul Harry e potrivit pentru fiica ei: "Un bărbat înalt, amabil, cu maniere excelente”

Imaginile cu Meghan de la acea vreme au apărut în multe publicații, inclusiv în The Sun, care a scris că ducesa „nu s-a putut opri din zâmbit” în timp ce ieșea să cumpere flori, purtând un colier cu inițialele prințului Harry. 

Prietena lui Meghan, Lucy Fraser, a declarat atunci că ducesa a fost în șoc când s-a aflat de relația ei. Meghan a povestit că a avut impresia că „toată presă din Marea Britanie a ajuns în Toronto”. Fosta actrița a declarat că toată casa ei era înconjurată de fotografi și era pândită la orice colț. 

Meghan a început să-și angajeze oameni care să o acopere și a susținut că paparazzii au început să întrebe de ea în cartier, iar anumiți vecini au fost plătiți să-și instaleze camere de supraveghere în curte, care să o filmeze pe Meghan. 

„A fost ca și cum viața mea a devenit un film. Toate draperiile erau mereu trase. A fost înfricoșător”, a declarat Meghan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri