Meghan Markle și prințul Harry, apostrofați de o fostă prietenă
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry, apostrofați de o fostă prietenă / Getty Images

Meghan Markle și prințul Harry, apostrofați de o fostă prietenă: ”Regret că le-am făcut cunoștință!”

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, mai exact prin intermediul lui Lizzie Cundy, însă aceasta regretă că le-a făcut cunoștință, insistând că tot ce s-a întâmplat e vina ei.

Cu puțin timp înainte de lansarea documentarului despre viața lui Meghan Markle și a prințului Harry, ce se anunță a fi unul ”exploziv”, vedeta de televiziune Lizzie a declarat că și-ar fi dorit să nu le fi făcut cunoștință.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Lizzie Cundy a cunoscut-o pe ducesa de Sussex în 2013, la o cină ce a avut loc înainte de un eveniment de caritate. Cele două s-au apropiat mult și au devenit prietene foarte bune, ba mai mult, aceasta a declarat că Meghan ar fi glumit spunându-i că ”i-ar plăcea să aibă un iubit englez”.

În vârstă de 54 de ani, aceasta ar fi încercat să-i aranjeze o întâlnire cu Ashley Cole, însă lucrurile n-au funcționat între ei, așa că ulterior, aceasta i l-a prezentat pe ducele de Sussex, iar în scurt timp, aceștia au ajuns să fie împreună.

În cadrul unui interviu pentru OK!Magazine, aceasta a declarat că regretă că le-a făcut cunoștință: ”Îmi doresc să nu i-l fi prezentat pe Harry lui Meghan. E vina mea. Îmi pare rău, Camilla, îmi pare rău”.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei

Aceasta a susținut, de asemenea, că toate acele scandaluri în care au fost implicați n-au făcut decât să distrugă monarhia: ”Mi se pare că nu fac decât să distrugă cei 70 de ani de muncă ai reginei. Mi se pare că nu sunt conștienți de identitatea lor”, a mai spus ea, potrivit Mirror

Lizzie și Meghan au fost prietene bune în urmă cu câțiva ani, însă, ulterior, aceasta a dispărut pur și simplu din viața ei.

Meghan Markle și prințul Harry promit să spună partea lor de adevăr

Potrivit biografului Omid Scobie, care a un apropiat al protagoniștilor, serialul în şase episoade va "împărtăşi cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat".

Totodată, anunțul privind lansarea acestui serial a venit în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soţiei sale Kate, aflaţi în relaţii reci cu Harry şi Meghan, care locuiesc acum în California. Mulți spun că data de lansare a teaserului pentru serialul ducilor de Sussex nu a fost aleasă întâmplător, tocmai pentru a duce către ei atenția care li s-ar cuveni prinților de Wales.

Citește și: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

meghan markle
Meghan Markle / Foto: Profimedia

''Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să ne auziți povestea chiar din partea noastră?", spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un "eveniment global".

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie, promiţând, de asemenea, o serie de dezvăluiri explozive.

Citește și: Regina a refuzat să-i îndeplinească dorința lui Meghan Markle în ziua nunții. Ce a vrut soția prințului Harry să poarte la ceremonie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?